VBET ЛІГА. «РУХ» ПЕРЕМІГ «МАРІУПОЛЬ»

 

«Жовто-чорні» завдяки голам Таллеса і Климчука здобули першу виїзну перемогу в сезоні. 

Тренерський штаб «Руху» до гри з «Маріуполем» вдався до ротації складу. Зокрема, з перших хвилин на полі з’явились Сич, Таллес, Руніч та Кондраков. Пару центрбеків у зв’язку з дискваліфікацією Білого склали Мартинюк і Стаменковіч. Перший гострий момент у поєдинку створили господарі, втім Паньків зреагував на удар Світюхи з гострого кута. «Жовто-чорні» відповіли дальнім ударом Климчука.  

Вперед львів'яни вийшли всередині першого тайму. Кудрик невдало зреагував на постріл Климчука, відбивши м'яча перед собою, чим миттєво скористався Таллес. 1:0 – дебютний гол бразильця за «Рух». До перерви «рухівці» збільшили свою перевагу до двох голів. Карасюк відібрав м'яча в центрі поля, а Климчук блискавкою промчався флангом і не відчувши спротиву від захисників вразив ворота «Маріуполя» – 2:0! 

До завершення матчу господарі так і не створили реальної загрози воротам Паньківа. А от «Рух» міг забивати ще. Вбивчий момент всередині другого тайму був у Борячука. Андрій замикав флангову передачу Климчука, але не влучив у площину. До кінця зустрічі рахунок на табло так і не змінився, відтак 2:0 на користь «жовто-чорних». Цією перемогою підопічні Леоніда Кучука перервали свою семиматчеву безвиграшну серію виїзних поєдинків в УПЛ. 

 

 

Чемпіонат України. Vbet ліга. 10 тур. «Маріуполь» - «Рух» (Львів) 0:2 (0:2).

1 жовтня 2021 року. Маріуполь, ст. ім. В. Бойка.

Голи: Таллес, 25, Климчук, 37.

Попередження: Климчук, 3, Стаменковіч, 46.

«Рух» (Львів): Паньків, Мисик, Стаменковіч, Мартинюк, Сич, Карасюк (Кухарук, 75), Климчук, Федорчук, Таллес (Притула, 64), Руніч (Бойчук, 65), Кондраков (Борячук, 59).  

 

У матеріалі використані світлини пресслужби ФК «Маріуполь».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини