VBET ЛІГА. «РУХ» МІНІМАЛЬНО ПОСТУПАЄТЬСЯ «МЕТАЛІСТУ 1925» У СТАРТОВОМУ МАТЧІ СЕЗОНУ

Розпочали з невдачі у Харкові.
 


Новий сезон «рухівці» розпочали в Харкові на місцевому ОСК «Металіст». Гості поступилися новачку Української Прем’єр-ліги «Металісту 1925» з рахунком 1:2, хоча за грою практично впродовж усього матчу переважали суперника.

Перед грою головний тренер «жовто-чорних» Іван Федик і його тренерський штаб зіткнулися з кадровою проблемою у захисті. Травму отримав сербський легіонер Стаменковіч, і на його позиції вийшов 18-річний вихованець винниківського футболу Роман Дідик, який нещодавно приєднався до львівського колективу, перейшовши з «Агробізнеса». До речі, він став сотим футболістом «Руху» на професійному рівні.

Гості зі Львова відразу ж окреслили свою перевагу, перед початком гри експерти саме «рухівців» називали фаворитами гри. Команда Івана Федика взяла м’яч під контроль і розпочала розхитувати опонента, який діяв від оборони.

Однак футболістам «Металіста 1925» вдався швидкий гол. Здалеку вистрелив Савін, воротар «Руху» Бандура відбив м’яч перед собою, а в метушні у штрафному майданчику гостей найрозторопнішим виявився Батюшин, удар у дальній кут – 1:0.
 


У відповідь пробив Бойчук із меж штрафного майданчика, але з незручної позиції сильним удар не вийшов. Львів’яни комбінували, більше володіли м’ячем, але господарі грали за рахунком, який їх влаштовував.

На 21-ій Савін знову пробив здалеку, цього разу Бандура на місці. На 29-ій хвилині на правому фланзі «рухівці» організували хорошу комбінацію – Гагун віддав на Кухарука, який, довго не роздумуючи, вистрелив – над поперечкою. Через три хвилини з того ж краю гостро прострілював Бойчук, проте воротар господарів накрив м’яч.

Але далі – знову неприємність. На 35-ій Криськів здалеку забив красивий гол – м’яч від стійки воріт залетів у сітку – 2:0. Перед цим епізодом харків’янину необачно скинув м’яч захисник «Руху» Мисик.

Львівські футболісти намагалися ще до перерви відквитати один гол. Зокрема, на 37-ій хвилині Кухарук поборовся за м’яч із Голодюком, а Борячук пробив, на жаль, не вийшло так, як задумувалося. На 2-ій компенсованій до першого тайму хвилині обвідним ударом хотів перехитрити голкіпера харківської команди Климчук, але Сидоренко здійснив хороший сейв.
 


У перерві наставник львівської команди Іван Федик відреагував на рахунок першого тайму двома замінами. Замість Мисика і Борячука на поле вийшли, відповідно, Лях і Кузик.

Уже на початку другого тайму «рухівці» забили. На 50-ій хвилині атаку розпочав капітан Мартинюк, Бойчук продовжив її на правому фланзі, вдало навісивши у штрафний майданчик, а там добре зіграв Кузик, який майстерно прибрав Савіна та пробив у дальній кут – 2:1.

Відразу ж після цього команди обмінялися гострими моментами. Спочатку Климчук не влучив у м’яч, намагаючись пробити ефектно з розвороту, а потім після швидкої контратаки харків’янин Савін вистрелив вище воріт.

На 55-ій хвилині масовану атаку організували гості, але удар Кузика заблокували. Згодом Климчук, здавалося, не без допомоги суперника опинився на газоні у штрафному майданчику суперників, але арбітр той епізод проігнорував.

Чудовий момент виник у «Руху» на 61-ій хвилині. Триходівка Бойчук – Федорчук – Кузик завершилася ударом Ореста, але м’яч по-зрадницьки пролетів прямо над перекладиною воріт. Далі штрафний від Білого – воротар «Металіста 1925» на місці. Знову стандарт від того ж центрального оборонця «Руху» – на навіс відгукнувся захисник Дідик, але ударом головою у ворота не влучив. Після цього пробив з-за меж карної зони капітан львів’ян Мартинюк – знову воротар забрав м’яч.

Львівські футболісти нагнітали та намагалися змінити ситуацію на футбольному полі. Атаки гостей тривали до самого фінального свистка. Притула на 76-ій хвилині намагався закрутити м’яч у дальню «дев’ятку» – трішки недокрутив. На 87-ій хвилині вистрелив здалеку Білий, але м’яч полетів поруч зі стійкою. Вирівняти становище так і не вдалося. Тож львів’яни розпочали новий сезон в УПЛ із невдачі у Харкові.

Наступний матч львівський «Рух» проведе теж на виїзді. У рамках другого туру підопічні Івана Федика зіграють у Полтаві проти місцевої «Ворскли». Поєдинок відбудеться в неділю, 1-го серпня, початок – о 19:30.

 

 

Чемпіонат України. Vbet ліга. 1 тур. «Металіст 1925» (Харків) – «Рух» (Львів) 2:1 (2:0).

25 липня 2021 року. Харків, ОСК «Металіст». 6125 глядачів.

Голи: Батюшин, 8, Криськів, 35 – Кузик, 50.

Попередження: Мартинюк, 56, Кондраков, 90+2.

«Рух» (Львів): Бандура, Мисик (Лях, 46), Білий, Дідик, Гагун (Альваренга, 74), Мартинюк, Бойчук (Кондраков, 82), Кухарук (Притула, 54), Федорчук, Климчук, Борячук (Кузик, 46).


Фото пресслужби ФК «Металіст 1925»


loading...

5 коментарів

  • В

    Володимир

    26 липня 2021 р., 08:49

    Якраз Роман Григорчук без команди, чого б не взяти замісь вічно переспективного Федика

  • В

    Володимир

    26 липня 2021 р., 08:46

    Повторення минуолорічного чемпіонату, якщо не у металіста, миная, інгульця вигравати то у кого тоді??? Давно пора змінити тренера!!!

  • М

    Михайло

    25 липня 2021 р., 18:53

    Федик не має авторитету,щоб вибудувати дисципліну. Команда не грає з першої до останньої хвилини. Всі розповідають,яка сильна у Руху фізика,а вони економлять сили. Іншими словами тренер в першу чергу має бути психологом,а не поліглотом. І Арена знову буде пуста. Тому що немає високих цілей.

  • O

    Oleg

    25 липня 2021 р., 18:21

    Просто дивишся і очам не віриш. Чудаки місяць тренуються а потім виходять і повний нуль. Тренер розказує що суперник типу хотів більше голи собі самі забили. Ніколи на Федика не гонив але вже очевидно що з ним нічого толкового небуде. Така сама херня як і минулого року. Якісь випадкові перемоги раз в три місяці і все.

  • O

    Oleg

    25 липня 2021 р., 18:17

    Коротше панове тут нема на що розраховувати.

Схожі новини