VBET ЛІГА. ПОРАЗКА ВІД «ШАХТАРЯ» НА ОСТАННІХ ХВИЛИНАХ

 

«Рухівці» на НСК «Олімпійський» зазнали поразки з рахунком 0:2, пропустивши на 85-ій та 88-ій хвилинах.

 

 

Тренерський штаб «жовто-чорних» довірив місце у старті кільком молодим гравцям. У захисті вийшли 18-річні Віталій Роман та Роман Дідик, а в центрі поля у стартовому складі «Руху» дебютував Марко Сапуга.

«Рухівці» одразу пішли вперед і вже на першій хвилині провели небезпечну атаку – подачу з флангу перервав Трубін. Згодом м'яч під контроль забрали «гірники», проте «жовто-чорні» надійно оборонялись та не давали супернику створювати небезпечні моменти. На перерву команди пішли за нічийного рахунку – 0:0.

У другому таймі картина гри не змінилась – «Шахтар» очікувано контролював м'яч, а «Рух» намагався знайти свої шанси на контратаках. Одна з таких завершилась дальнім ударом Климчука, але Трубін був на місці. «Гірники» створювали моменти біля воріт «жовто-чорних», але самовідданість і дисциплінованість гравців «Руху» довгий час не дозволили донеччанам забити.

Доленосними стали останні 5 хвилин основного часу – на 85-ій Маркосу Антоніо вдався чудовий дальній удар – Паньків був безсилим. А ще через 3 хвилини Тете зробив рахунок остаточним – 2:0.

 

 

Чемпіонат України. Vbet ліга. 15 тур. «Шахтар» (Донецьк) – «Рух» (Львів) – 2:0 (0:0).

20 листопада 2021 року. Київ, НСК «Олімпійський».

Голи: Антоніо, 85, Тете, 88.

Попередження: Дідик, 40, Бойчук, 60, Альваренга, 64.

«Рух» (Львів): Паньків, Дідик, Стаменкович, Білий, Роман, Сапуга (Федорчук, 54), Мартинюк (Карасюк, 76), Бойчук (Руніч, 64), Таллес, Альваренга (Притула, 64), Климчук.

У матеріалі використані світлини пресслужби «Шахтаря».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини