VBET ЛІГА. ПОРАЗКА У НАДРЕЗУЛЬТАТИВНОМУ МАТЧІ З «ЧОРНОМОРЦЕМ»

 

«Жовто-чорні» відіграли три голи зусиллями Мартинюка та дублю Федорчука, але в підсумку поступились морякам.  

Перший тайм шокував своїм результатом: моряки забили двічі. На 30-ій хвилині Паньків парирував удар Авагімяна з близької відстані, але першим на добиванні був Владислав Ванат. А на 39-ій хвилині Авагімяну вдався чудовий удар з-за меж штрафного майданчику – м'яч залетів у дальній кут воріт – 0:2.

«Жовто-чорні» могли скорочувати розрив у рахунку по перерві. Голкіпер одеситів Владислав Кучерук порушив правила проти Білого у власному штрафному майданчику, але Борячук програв свою дуель воротарю з 11-метрової позначки. А вже на 57-ій «жовто-чорні» пропустили втретє – Цитаішвілі влучно пробив здалеку.

Неймовірно, але за 12-ть хвилин «жовто-чорні» створили фантастичний камбек, який подарував сподівання на переможний результат. На 67-ій «рухівці» заробили небезпечний стандарт біля штрафного майданчика «Чорноморця», а Мартинюк сильно пробив у кут воріт - 1:3. Вже через кілька хвилин одеситів після удару Сича врятувала поперечка. А на 70-ій хвилині Федорчуку вдався шикарний удар – м'яч залетів у дальній верхній кут воріт Кучерука – 2:3. На 79-ій Валерій оформив дубль і зрівняв рахунок у матчі - 3:3. Львів’яни пішли вперед і наразились на контратаку, в якій пропустили четвертий гол. У підсумку, 3:4 - прикра поразка у наддраматичному матчі з «Чорноморцем».

 

 

Чемпіонат України. Vbet ліга. 14 тур. «Рух» (Львів) - «Чорноморець» (Одеса) 3:4 (0:2).

6 листопада 2021 року. Львів, «Арена Львів». Без глядачів.

Голи: Мартинюк, 67, Федорчук, 70, 79 - Ванат, 30, Авагімян, 39, Цитаішвілі, 57, Тлумак, 83.

Попередження: Мартинюк, 40, Сич, 42, Мисик, 83.

«Рух» (Львів): Паньків, Мисик, Білий, Мартинюк, Сич, Карасюк, Лях (Бойчук, 40), Федорчук, Таллес, Альваренга (Руніч, 61), Борячук (Де Розаріо, 61).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини