VBET ЛІГА. НУЛЬОВА НІЧИЯ З «ВОРСКЛОЮ»

 

«Жовто-чорні» поділили очки з полтавчанами в останній домашній грі року. 

На матч «Рух» вийшов із особливим завзяттям. Про це красномовно свідчила статистика ударів після першого тайму - 8:1 на користь «жовто-чорних». На жаль, втілити цю ігрову перевагу команді Леоніда Кучука не вдалось ні до, ні після перерви. Виводити львів'ян вперед ще на старті зустрічі міг Альваренга, але його зусилля нівелював надійною грою у рамці Різник. Він же і виручив свою команду згодом. «Рухівці» отримали право на пенальті за фол проти Сича, і кіпер полтавчан потягнув удар Климчука з 11-тиметрової позначки. 

По перерві малюнок гри не змінився: «жовто-чорні» продовжували нагнітати ситуацію біля штрафного суперників, і зрештою у Кравчука не витримали нерви. На 60-ій хвилині він побачив перед собою другу жовту, відтак, решту зустрічі полтавчани догравали у меншості. За ці пів години «рухівці» створили ще кілька гольових нагод. По воротах «Ворскли» почергово небезпечно пробивали Климчук, Мисик і Федорчук, але відзначитись так і не зуміли. У підсумку, нульова нічия із присмаком розчарування.
    


Чемпіонат України. Vbet ліга. 17 тур. «Рух» (Львів) - «Ворскла» (Полтава) 0:0.

4 грудня 2021 року. Львів, «Арена Львів». 450 глядачів.

Нереалізований пенальті: Климчук, 38 (воротар).

Попередження: Білий, 10, Бойчук, 34, Альваренга, 59.

Вилучення: Кравчук, 61 (друге попередження).

«Рух» (Львів): Паньків, Роман, Дідик, Білий, Сич, Сапуга, Федорчук, Бойчук (Мисик, 66), Таллес (Притула, 90+2), Альваренга (Руніч, 71), Климчук.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини