VBET ЛІГА. НІЧИЯ З «ВЕРЕСОМ» У ЗАКЛЮЧНОМУ МАТЧІ РОКУ

 

На влучний удар Панасенка відповів Климчук, забивши свій 5-ий гол у сезоні.

Густий туман у Луцьку заважав не лише розгледіти на полі футболістів, але й демонструвати командам яскравий та змістовний футбол. Попри це «рухівці» створили у першому таймі як мінімум дві гострі нагоди для взяття воріт рівнян. В першому випадку надійно у рамці зіграв Когут, врятував після удару Романа, в наступному - на захист воріт господарів після спроби Климчука стала поперечка. 

По перерві пристрілювались по воротах «Вереса» Федорчук і Роман. Удар Валерія Когут перевів на кутовий, спробі Віталія не вистачило точності. А на 62-ій хвилині підопічні Юрія Вірта використали свій чи не єдиний шанс у грі: Панасенко після паса Шестакова пробив точно у кут воріт Паньківа - 0:1. «Жовто-чорні» кинулись відіграватись. Претензії стосовно пенальті мав Климчук, якого збивали у штрафному рівнян, але свисток рефері промовчав. А коли Солдат сфолив проти Притули, вирок судді був чітким - пенальті. 11-тиметровий реалізував Климчук, реабілітувавшись таким чином за свій промах з позначки у минулому матчі з «Ворсклою». Відтак, 1:1 - у заключному матчі року «Рух» розійшовся миром з «Вересом». 

 

 

Чемпіонат України. Vbet Ліга. 18 тур. «Верес» (Рівне) - «Рух» (Львів) 1:1 (0:0).

11 грудня 2021 року. Луцьк, стадіон «Авангард».

Голи: Панасенко, 62 - Климчук, 82 (пен.).⠀

Попередження: Сапуга, 41, Таллес, 60, Притула, 90+1. жовта

«Рух» (Львів): Паньків, Роман, Дідик, Білий, Сич, Федорчук, Сапуга, Бойчук (Мисик, 67), Таллес (Притула, 79), Альваренга (Руніч, 66), Климчук. ⠀⠀


loading...

0 коментарів

    Схожі новини