VBET ЛІГА. БОЙОВА НІЧИЯ У ЛЬВОВІ

 

Двічі поступаючись впродовж зустрічі, «жовто-чорні» зіграли внічию з «Минаєм». Голи забивали Альваренга і Климчук.

Наслідки спалаху коронавірусу в колективі «Руху» змусили тренерський штаб Леоніда Кучука іти на вимушені експерименти у складі на гру з «Минаєм». За відсутністю у заявці лідерів команди Федорчука, Борячука, Бойчука та Паньківа коуч кинув у бій проти закарпатців гравців, у яких раніше не було достатньої ігрової практики. Відтак, вперше за довгий час у рамці воріт з’явився Бандура, за фланги оборони відповідали Сич та Лях, а на вістрі атаки за «Рух» мав змогу дебютувати американський нападник Де Розаріо. Також вперше у старті «жовто-чорних» одночасно з’явились легіонери Таллес та Альваренга.

Попри значні кадрові втрати, господарі у першому таймі створили кілька нагод для взяття воріт. Климчук небезпечно пробив на перекладиною, удар Притули заблокував опонент, а спробі Таллеса не вистачило точності. Минайці ж свою чи не єдину можливість забити реалізували: Ахмедзаде замкнув головою навіс Синьогуба і вивів «Минай» уперед.    

Зрівняти рахунок у зустрічі вдалось уже по перерві: Альваренга наважився на удар здалеку і поцілив у дальній кут воріт Кучера. 1:1 - дебютний гол аргентинця у «жовто-чорній» футболці. Отримавши порцію позитивного заряду, рухівці пішли в наступ і наразились на контратаку. Селезньов вивів Білонога на побачення з Бандурою, і гравець «Миная» у боротьбі із захисником проштовхнув м'яча у сітку - 1:2. Цей неприємний епізод лише розізлив «жовто-чорних», і через 5 хвилин статус кво божевільним ударом з-за меж штрафного встановив у грі Климчук: м’яч зрикошетив від голови захисника, дезорієнтувавши таким чином кіпера, і залетів у дев’ятку - 2:2. До кінця зустрічі Юрій та його партнери неодноразово загострювали гру у штрафному суперника, втім? забити переможний гол так і не вдалось. У підсумку - мирова 2:2.  

 

 

Чемпіонат України. Vbet Ліга. 12-ий тур. «Рух» (Львів) - «Минай» 2:2 (0:1).

24 жовтня 2021 року. Львів, «Арена Львів». 1715 глядачів.

Голи: Альваренга, 48, Климчук, 72 - Ахмедзаде, 12, Білоног, 67.

Попередження: Стаменковіч, 61, Руніч, 79.

«Рух» (Львів): Бандура, Лях (Мисик, 27), Мартинюк, Стаменковіч, Сич, Карасюк, Притула, Таллес, Климчук (Кузик, 87), Альваренга (Руніч, 59), Де Розаріо (Кондраков, 46). 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини