ВАЖКА ПЕРЕМОГА НАД ЮНІОРАМИ «ЗОРІ»

 

«Жовто-чорні» завдяки голам Олега Федора і Руслана Непейпієва взяли гору над луганською командою. 

Вже цієї середи «жовто-чорні» зійдуться у двобої з чемпіоном Польщі «Заглембе» з Любіня. Відтак, аби з хорошим настроєм готуватись до Юнацької ліги УЄФА, наші юніори були максимально налаштовані здобути перемогу у чемпіонаті в матчі з луганською «Зорею», в якій грають вихованці київського «Динамо». 

Вже з перших хвилин львів’яни продемонстрували супернику, хто господар на полі. На удар Квасниці зреагував кіпер «Зорі», втім через кілька хвилин проти запаморочливої комбінації за участі того ж таки Квасниці, Кітели та Федора захист гостей був уже безсилий. Олег вивів «Рух» уперед і забив свій шостий гол у чемпіонаті – 1:0. Луганці мали змогу зрівняти рахунок ще до перерви, але один з героїв минулого матчу з «Шахтарем» Богдан Слюбик підстрахував Герету, надійно зігравши у захисті.      

На старті другого тайму уже стійка врятувала «жовто-чорних» від пропущеного голу. Сталось це після удару Калина з-за меж штрафного. Втім, уже через дві хвилин вінгер «Зорі» домігся свого, поціливши у дальній кут Герети – 1:1. 

Господарів пропущений гол привів до тями, і вже в наступній своїй атаці Підгурський міг виводити свою команду вперед, однак після скидки партнера пробив вище. Одразу після того забив Непейпієв, але його гол суддя не зарахував, зафіксувавши офсайд. Згодом Руслан наважився і на прямий удар зі штрафного, втім, м’яч просвистів поруч з дев’яткою. Пробивав головою після подачі з кутового і Пастух, але його спробі забракло точності. Свій шанс на гол мав і Столярчук, на якого пропустив м’яча Теслюк, зрештою, і тут «рухівцю» не пощастило. 

«Жовто-чорні» тиснули на ворота суперника, і захист «Зорі» таки припустився помилки. Один із оборонців гостей зіграв рукою у карному майданчику, і арбітр призначив пенальті. Непейпієв з позначки пробив сильно і влучно. У підсумку, 2:1 – важка, але дуже важлива перемога юніорів «Руху» в чемпіонаті перед дебютом у Юнацькій лізі УЄФА.    

 

 

Чемпіонат серед юнацьких команд. «Рух» (Львів) – «Зоря» (Луганськ) 2:1 (1:0).

8 вересня 2022 року. Винники, ст. ім. Б. Маркевича.

Голи: Федор О., 17, Непейпієв, 73 (пен.) – Калин, 49.

Попередження: Кітела, 62.

«Рух» U-19: Герета, Слюбик, Холод, Кітела, Русяк (Савчук, 59), Підгурський, Федор О., Пастух (Теслюк, 64), Квасниця (Касарда, 59), Непейпієв, Боцьків (Столярчук, 53).  


loading...

0 коментарів

    Схожі новини