ВАСИЛЬ РУНІЧ: «СТАРАЛИСЯ ДЕМОНСТРУВАТИ ХОРОШИЙ ФУТБОЛ»

Нападник «Руху» Василь Руніч, який відзначився забитим голом у матчі проти молодіжки «Маріуполя», поділився своїми враженнями після гри.

 

 

– Дуже приємно перемагати. Була важка гра, адже погодні умови – не найкращі. Все ж ми старалися демонструвати хороший футбол. Застосовували на полі награні комбінації, які ми відпрацьовуємо на тренуваннях. Радий, що вдалося забити м’яч. Тішуся за нашу команду. Ми рухаємося далі. У нас попереду дуже важкі ігри. 

Ми дотримувалися на полі ігрової дисципліни. Створили дуже багато небезпечних моментів біля воріт «Маріуполя». На жаль, нас трішки підвела реалізація. Добре, що в одному з епізодів зуміли скористатися тим, що суперник сів низько до своїх воріт й забили. Можна сказати, ми вирвали перемогу наприкінці матчу. Під час голу в штрафному майданчику було дуже багато гравців суперника. Я побачив, що м’яч опинився в ногах, поставив корпус, тому захиснику було важко до мене дістатись. Пробив йому з-під ноги і забив. 

Ми уважно слідкуємо за турнірною таблицею. Розуміємо, що маємо усі шанси поборотися за місце у першій трійці. Для молодіжки «Руху» – це лише дебютний сезон. Ми розуміємо, якщо займемо призове місце, то це буде велике досягнення для клубу і для нас. Прагнемо перемагати у кожному матчі, аби піти у відпустку в хорошому настрої.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини