ВАСИЛЬ РУНІЧ: «МАВ ВІДЧУТТЯ, ЩО М’ЯЧ ВІДСКОЧИТЬ ДО МЕНЕ»

Атакувальний півзахисник «Руху» Василь Руніч у матчі з «Чорноморцем» (2:2) забив другий гол в Українській Прем’єр-лізі. Дебютний гол у елітній лізі українського футболу він записав до свого активу 23-го квітня 2021-го року, коли «жовто-чорні» на виїзді розгромили «Маріуполь» (3:0).

 

 

– Після матчу з «Чорноморцем» залишилися позитивні емоції. Тому що гра вийшла складною, спочатку в нас не виходило те, що ми запланували та напрацьовували. Найголовніше, що наші тренери знайшли правильні слова, підхід до футболістів, змогли до нас донести те, що треба робити в другому таймі.

Після перерви вже зовсім інша гра була. Ми намагалися атакувати та створили дуже багато моментів. Як на мене, ми не на всі 100 відсотків впоралися із завданням – так, ми витягнули цю гру, але могли її ще й виграти. З іншого боку, нічия – закономірний результат за підсумками такого матчу.

Коли я виходив на поле, команда програвала. Зрозуміло, що в такій ситуації не потрібно якихось особливих слів. Я мав завдання посилити лінію атаки, сам розумів, що потрібно обігрувати, загострювати, допомогти команді, чим можу. За таких обставин будь-які слова є зайвими – все сам усвідомлюєш. Потрібно було вийти та повністю віддатися цій грі.

Під час стандартів мені сказали перебувати на підбираннях. У випадку з моїм голом мав якесь відчуття, що після подачі м’яч відскочить до мене, я не прогадав із вибором позиції. Коли побачив, що м’яч іде прямо на мене, я, довго не думаючи, зловив його на ногу. Це епізод, можна сказати, не без фарту, але, як на мене, такий фарт заслужений, тому я радий, що зміг цим голом допомогти команді. Такі голи забиваються не часто, я задоволений цим моментом.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини