U-21. ВОЛЬОВА ПЕРЕМОГА НАД «ВОРСКЛОЮ»

«Жовто-чорні» з перемоги над полтавцями розпочали другу частину молодіжної першості. Голами у зустрічі відзначились Карабін, Веремієнко та Руніч.

 

 

«Рухівці» розпочали гру дуже активно і могли відкривати рахунок вже на старті. Рудюк потужно пробив здалеку, однак за гостей зіграла поперечка. Відповідь «Ворскли» була вдалішою: після подачі зі стандарту м'яч знайшов голову Ульяницького, який точно пробив з другого поверху. Доволі швидко «жовто-чорні» рахунок зрівняли: Карабін вдало зіграв на добиванні після удару Руніча, м'яч рикошетом від захисника опинився у воротах «ворсклян». На перерву підопічні Григорія Баранця пішли, ведучи в рахунку: подачу від кутового прапорця влучно замкнув сьогоднішній уродинник Олег Веремієнко. 

Ледь не одразу після свистка на другий тайм «жовто-чорні» заробили право на пенальті після фолу на Сапузі. Одинадцятиметровий взявся виконувати сам постраждалий, втім, Ісенко на його удар зреагував. Зрештою, активність «рухівців» таки дала свої плоди на 69-ій хвилині. Якщо з ударом Сапуги голкіпер гостей впорався, то після добивання Руніча виявився безсилим -3:1! Окрім цього, Василь під завісу зустрічі міг оформити дубль, проте схибив з вигідної позиції. В підсумку 3:1 -  вольова перемога молодіжки «Руху». 

 

 

Чемпіонат України. U-21. 14-ий тур. «Рух» (Львів) - «Ворскла» (Полтава) 3:1 (2:1).

13 лютого 2021 року. Винники,  НТБ «Рух». Без глядачів.

Голи: Карабін, 19, Веремієнко, 45, Руніч, 68 – Ульяницький, 7.

Нереалізоване пенальті: Сапуга, 48 (воротар).

Попередження: Савчук, 59, Непейпієв, 70, Веремієнко, 87.

«Рух» (Львів): Бабічин, Харжевський, Веремієнко, Слюсар (Савчук, 46), Лень, Дуда (Петрук,86), Рудюк, Сапуга, Руніч, Карабін (Непейпієв, 46), Вівдич (Рогачов, 71).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини