U-21. ПЕРЕМОГА У ГОЛЬОВІЙ ПЕРЕСТРІЛЦІ

Молодіжка «Руху» взяла гору над «Колосом». За «жовто-чорних» забивали Карабін, Литвиненко і Шостак.

 

Фото ФК “Колос”

 

На старті зустрічі «рухівці» приголомшили господарів одразу двома забитими м’ячами. Гольовою стала перша ж атака підопічних Григорія Баранця. Копина помітив забігання Карабіна і віддав уперед, Ярослав ефектно обіграв кількох захисників і вразив дальній кут воріт ковалівців. А вже через кілька хвилин Рудюк скинув на Литвиненка: Іван майстерно розібрався у штрафному з опонентами та не залишив шансів Кучеруку - 2:0! 

Геть непристойним на 21-ій хвилині міг робити рахунок Руніч, але після його потужного удару зі штрафного «Колос» врятувала поперечка. Усі шанси забивати мав Рудюк: отримав передачу від Ляха, цілив у дальню шістку, однак не влучив у рамку. Чи не єдину реальну нагоду відквитати гол господарі втратили під завісу першого тайму - Савенюк з вигідної позиції пробив украй невдало.

На старті другого тайму ковалівці доволі несподівано повернули інтригу в протистояння. Спершу відзначився Жозе, а потім Салабай результативно відгукнувся на простріл з флангу - 2:2. Зрештою, нічийний рахунок на табло протримався лише 4 хвилини. Спрацювала заміна Григорія Баранця. Шостак, вийшовши на поле, вдало зіграв на добиванні і вивів «Рух» уперед! Могли «жовто-чорні» збільшувати свою перевагу, але ударам Ляха та Рудюка не вистачило точності. 3:2 у підсумку - у гольовій перестрілці з «Колосом» львівська молодь відсвяткувала перемогу.   

 

 

Чемпіонат України. U-21. 16 тур. «Колос» (Ковалівка) - «Рух» (Львів)  2:3 (0:2).

26 лютого 2021 року. Київська обл., НТБ «Колос».

Голи: Жозе Мартін, 49, Салабай, 52 - Карабін, 2, Литвиненко, 11, Шостак, 56.

Попередження: Слюсар, 22, Рудюк, 51, Варфоломєєв, 82.

«Рух» U-21 (Львів): Бабічин, Веремієнко, Слюсар (Савчук, 46), Варфоломєєв, Харжевський, Копина, Рудюк, Литвиненко (Роман, 78), Лях, Карабін (Шостак, 52), Руніч.  


loading...

0 коментарів

    Схожі новини