U-21. ДУБЛЕРИ «РУХУ» ПЕРЕМАГАЮТЬ «МАРІУПОЛЬ»

Перемогу «жовто-чорним» приніс влучний удар Василя Руніча.

 

 

Вже на першій хвилині зустрічі «рухівці» могли виходити вперед. Руніч отримав довгу передачу від Веремієнка і в дотик пробив по воротах, але не влучив у рамку. Згодом після подачі Брікнера удару головою з-за меж штрафного завдавав Зец, але Поспєлов виручив команду. Дві реальні нагоди вивести «жовто-чорних» уперед були і в Кухаревича. Руніч виборов м’яча у центрі поля, Брікнер вивів Миколу на ударну позицію, але той, цілячи в кут, пробив поруч зі стійкою. Згодом нападник завдавав удару головою, але і тут Кухаревича підвела точність. У гостей в першому таймі небезпечно зі штрафного пробивав Співак, та Мисак надійно зіграв.

Розмочити рахунок на табло «рухівцям» вдалось лише всередині другого тайму. Центральний захисник «жовто-чорних» Веремієнко підключився до атаки, вивів пасом на ворота Руніча, Василь відтер корпусом Романюка і точно пробив у дальній кут - 1:0! Міг Руніч забивати ще як мінімум двічі. Через дві хвилини після помилки приазовців у центрі поля класну атаку розігнав Лайоус, відпасував на Василя, але той пробив поруч зі стійкою. Згодом вже Овчаренко віддавав у коридор поміж двох на Руніча, але після його удару надійно зіграв кіпер, а дебютант «жовто-чорних» Лайоус на добиванні влучив у стійку. У підсумку, 1:0 - мінімальна перемога «Руху», яка стала вже третьою поспіль для підопічних Григорія Баранця у чемпіонаті.  

 

 

Чемпіонат України. U-21. 10-ий тур. «Рух» (Львів) - «Маріуполь» 1:0 (0:0).

23 листопада 2020 року. Львів, стадіон СКІФ.

Голи: Руніч, 74.

«Рух» (Львів): Мисак, Овчаренко, Зец, Харжевський, Веремієнко, Брікнер, Копина, Калюжний (Слюсар, 90), Притула, Руніч, Кухаревич (Лейоус, 46).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини