U-19. ЮНІОРИ «РУХУ» ВПЕВНЕНО ПЕРЕМОГЛИ «ВОРСКЛУ»

 

Три очки «жовто-чорним» забезпечили голи Непейпієва і Бендери. 

В останньому домашньому матчі у 2021-му році команда Віталія Пономарьова прагнула здобути позитивний результат. Для цього «жовто-чорним» потрібно було обігрувати однолітків «Ворскли», яких, до слова, у першому колі наші юніори перемагали у Полтаві завдяки голу Квасниці. Ілля, попри ушкодження у попередній грі проти «Металіста 1925», у цьому матчі вийшов у стартовому складі. А трансляція поєдинку - вперше в історії проведення чемпіонату U-19 - проводилась одразу у 6 камер! Її разом з перед- та післяматчевою аналітичною студіями наші вболівальники могли переглядати вже традиційно на офіційному YouTube-каналі «жовто-чорних» RUH TV.

Господарі володіли ініціативою впродовж усієї гри, а наприкінці першого тайму втратили реальну нагоду вийти вперед. Карабін подав кутовий, Слюсар пробив головою, а Савчук у падінні замикав у ворота, але не влучив у рамку. Зрештою, гол у роздягальню «жовто-чорні» таки забили. І, до речі, саме герой попереднього матчу з «Ворсклою» зробив усе можливе, аби на перерву «рухівці» пішли з гандикапом. Квасниця протягнув м’яча по правому фланзі, обіграв опонентів і викотив точнісінько на ногу Непейпієву, який розстрілював ворота Ісенка - 1:0!  

У другому таймі «жовто-чорні» не зменшували обертів. Моменти, аби відзначитись, мали все той же Квасниця та Карабін, але надійно на останньому рубежі діяв кіпер «Ворскли». Втім, своє вагоме слово сказав джокер Віталія Пономарьова Бендера. Наприкінці зустрічі Кузик вивів філігранним пасом Івана на ворота суперників, той обіграв Ісенка і забив вже у порожні ворота. У підсумку, 2:0 - юніори «Руху» відсвяткували упевнену перемогу над полтавцями.  

 

 

Чемпіонат України. U-19. 17 тур. «Рух» (Львів) - «Ворскла» (Полтава) 2:0 (1:0).

3 грудня 2021 року. Винники, НТБ «Рух». Без глядачів.

Голи: Непейпієв, 45+1, Бендера, 86.

 «Рух» U-19: Ледвій, Савчук, Слюсар, Холод, Лях, Квасниця (Рогачов, 65), Кухарук (Кузик), Федор О. (Пастух), Підгурський, Непейпієв (Бендера, 74), Карабін (Варфоломєєв, 74). 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини