U-19. ЮНІОРИ «РУХУ» У МЕНШОСТІ ЗІГРАЛИ ВНІЧИЮ З «МЕТАЛІСТОМ 1925»

 

«Жовто-чорні» з шостої хвилини грали у десятьох, але здобули один пункт у матчі з «Металістом 1925» (1:1). За «Рух» відзначився Руслан Непейпієв.

Поєдинок для підопічних Віталія Пономарьова розпочався не надто вдало. На 6-ій хвилині «рухівці» залишились у меншості – Богдан Слюбик грубо порушив правила у центрі поля та побачив перед собою червону картку. Окрім цього травми зазнав Квасниця, через що тренерський штаб зробив вимушену заміну вже на старті зустрічі.

Гості отримали психологічну впевненість і на 14-ій хвилині Ледвій здійснив чудовий сейв після удару гравця харків’ян з гострого кута. А вже через хвилину «жовто-чорні» пропустили - Островський забив дальнім ударом після розіграшу штрафного.

У другій половині першого тайму «рухівці» перехопили ініціативу. На 36-ій хвилині Кузик пробивав з вбивчої позиції, але удар в останній момент заблокував захисник харків’ян.

На початку другого тайму Бендера ледь не вийшов віч-на-віч з голкіпером суперника, але в останній момент захисник «Металіста 1925» вибив м’яч у підкаті.

А на 71-ій «жовто-чорні» зрівняли рахунок у матчі. Непейпієв опинився без опіки у штрафному майданчику суперника та отримавши передачу, вдало реалізував момент – 1:1.

А наприкінці матчу «Рух» міг вирвати вольову перемогу, але дальній удар Непейпієва з труднощами відбив голкіпер харків’ян.

 

 

Чемпіонат України. U-19. «Рух» (Львів) – «Металіст 1925» (Харків) 1:1 (0:1).

26 листопада 2021 року. Винники, АФ «Рух».

Голи: Островський, 15, Непейпієв, 71.

Попередження: Слюбик, 6 (вилучення), Лях, 90.

«Рух» U-19 (Львів): Ледвій, Савчук, Лях, Слюбик, Холод, Слюсар, Непейпієв, Федор О. (Рогачов, 65), Варфоломєєв (Де Розаріо, 64), Кузик (Підгурський, 64), Квасниця (Бендера, 6 (Пастух, 54).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини