U-19. ВПЕВНЕНА ПЕРЕМОГА НАД «КОЛОСОМ»

 

Юніори «Руху» забили у ворота ковалівських однолітків 3 голи. Перемогу «жовто-чорним» принесли забиті м’ячі Теслюка, Боцьківа та Квасниці. 

У матчі проти «Колоса» «жовто-чорним» не могли допомогти відразу декілька ключових гравців. Окрім травмованих Пастуха та Федора, поза заявкою на гру опинився і капітан Підгурський. Попри це, підопічні Віталія Пономарьова відразу з перших хвилин підтвердили свій статус фаворита. Ледь не перша загроза біля воріт ковалівців конвертувалась у гол на 11-ій хвилині. Пас Квасниці поблизу воріт зупинив захисник «Колоса», але таким чином зробив велику послугу Теслюку, який першим же дотиком відправив м’яча у сітку – 1:0. Всередині першого тайму перевагу «рухівців» міг збільшувати Непейпієв, але Руслан зі зручної позиції пробив вище воріт. 

Одразу по перерві «Колос» від пропущеного гола врятувала стійка – це Квасниця класно пробив зі штрафного, але трохи не пощастило. А от Боцьківу знадобилася лише хвилина на полі, аби відзначитися у воротах суперників. Святослав отримав передачу з глибини, обіграв захисників, наблизився до воріт та точно пробив – 2:0! Міг нападник уже через декілька хвилин оформити дубль, але після його удару головою за «Колос» зіграла поперечка.  

Не пішов без гола з поля і активний у цій грі Квасниця. Він вдало зіграв на добиванні після того, як м’яч після спроби Русяка парирував перед собою кіпер. Ілля був тут як тут і поставив фінальну крапку у грі.

3:0 – на користь юніорів «Руху», для яких звитяга у цьому поєдинку стала вже восьмою поспіль у чемпіонаті. Вже наступного туру, а саме, 18-го березня, на «жовто-чорних» чекає лобова гра проти найближчих переслідувачів – донецького «Шахтаря».

 

 

Чемпіонат України серед юнацьких команд. 17 тур.

11 березня 2023 року. Винники, стадіон ім. Б. Маркевича.

«Рух» U-19 (Львів) – «Колос» U-19 (Ковалівка) – 3:0 (1:0).

Голи: Теслюк, 11; Боцьків, 63; Квасниця, 87.

Попередження: Теслюк, 49.

«Рух» U-19 (Львів): Герета, Добрянський (Михальчук, 46), Холод, Савчук, Кітела, Рогачов (Русяк, 67), Бойко (Товарницький, 80), Столярчук, Квасниця, Непейпієв (Боцьків, 62), Теслюк (Касарда, 80).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини