U-19. ВПЕВНЕНА ПЕРЕМОГА НАД «ГАЛАТАСАРАЄМ» У ЮНАЦЬКІЙ ЛІЗІ УЄФА

 

Юніори «жовто-чорних» здобули перемогу над чемпіоном Туреччини завдяки голам Столярчука, Добрянського та автоголу Ердема.

Перший поєдинок другого раунду Шляху чемпіонів Юнацької ліги УЄФА був відповідальним для обох команд. Тому тренерський штаб юніорів «Руху» на чолі з Віталієм Пономарьовим з перших хвилин пустив у бій оптимальну 11-ку гравців.

Відтак, старт поєдинку видався для «жовто-чорних» більш ніж успішним. Вже на 4-ій хвилині матчу Олег Федор подав у штрафний майданчик суперника, а Столярчук головою відправив м'яч у ворота «Галатасараю». Рухівці продовжили атакувати, вже за 3 хвилини здалеку небезпечно пробивав Сапуга, цього разу суперника врятував голкіпер. Але вже у наступній атаці рахунок став 2:0, після подачі Столярчука м'яч у власні ворота зрізав Умут Ердем.

Після такого ударного старту від «Руху» гра дещо вирівнялась. Обидві команди регулярно створювали моменти і один з таких вдалось реалізувати господарям поля. Хамза Акман пробив з-за меж штрафного майданчику, Герета був безсилим. Отож, на перерву команди пішли за рахунку 2:1 на користь української команди.

У другому таймі «Галатасарай» більше контролював м'яч, але гравці «жовто-чорних» дуже добре зустрічали суперника на своїй частині поля та не давали їм підійти до власного штрафного майданчику. А на 79-ій хвилині «рухівці» вибігли в чудову контратаку, яка завершилась взяттям воріт Романом Добрянським.

Отож, «жовто-чорні» здобули впевнену перемогу у першому поєдинку проти «Галатасараю» у Юнацькій лізі УЄФА та створили солідний гандикап перед номінально домашнім поєдинком, який відбудеться 2 листопада у Польщі.

 

 

Юнацька ліга УЄФА. Другий раунд плей-оф чемпіонів.

26 жовтня 2022 року. Стамбул, стадіон «Тюрк Телеком Арена».

«Галатасарай» (Стамбул, Туреччина) – «Рух» (Львів, Україна) – 1:3 (1:2).

Голи: Акман, 34 – Столярчук, 4, Ердем, 8 (АГ), Добрянський, 79.

Попередження: Підгурський, 33, Пастух, 41, Кітела, 51.

«Рух» U-19: Герета, Роман, Холод, Слюбик, Кітела, Підгурський, Сапуга, Федор О. (Бойко, 88), Пастух (Добрянський, 50), Столярчук, Федор А (Ніколаєв, 82).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини