U-19. «ВОРСКЛА» ТА «РУХ» ПОДІЛИЛИ ОЧКИ

У складі «жовто-чорних» голом відзначився Непейпієв.

 

 

У перенесеному матчі 1-го туру зустрічались сусіди у турнірній таблиці, тож в юніорів «Руху» була чудова можливість відірватись від однолітків з «Ворскли» та зазіхнути на 3 місце. Зі стартових хвилин львів’яни взяли гру під контроль, але до удару справа ніяк не доходила. Під завісу першого тайму у «жовто-чорних» виникла чудова нагода повести в рахунку: Квасниця обікрав суперника і, пройшовши правим флангом, віддав на Рогачова, але Нікіта не зумів виграти дуель в голкіпера.

Вже по перерві автором неймовірного голу міг стати Варфоломєєв, але після дальнього пострілу від Івана полтавців знову врятував кіпер. Господарі свій момент використали: на 60-ій хвилині Конате вивів команду господарів уперед, точно пробивши головою. Відповіді від «жовто-чорних» довго чекати не довелось: після сольного проходу по центрі Непейпієв потужним ударом відновив паритет – 1:1. А вже згодом львів’яни могли виривати перемогу, однак Шостак із вбивчої позиції акцентованого удару завдати не зумів. У підсумку, 1:1 – бойова нічия у Полтаві.

 

Чемпіонат України. U-19. 1 тур. «Ворскла» (Полтава) – «Рух» (Львів) 1:1 (0:0).

21 квітня 2021 року. Полтава, стадіон «Лтава». Без глядачів.

Голи: Конате, 60 – Непейпієв, 74.

 «Рух» U-19 (Львів): Ледвій, Роман, Лень, Кітела (Дорош, 68), Слюбик, Сапуга, Варфоломєєв (Дуда, 90+3), Федор (Русяк), Непейпієв, Квасниця, Рогачов (Шостак, 46).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини