U-19. ВИЇЗНА ПЕРЕМОГА НАД «ВОРСКЛОЮ»

 

Перемагаємо у гостях завдяки влучному удару Іллі Квасниці.

Обидві команди розпочали сезон з перемог: «Рух» на виїзді подужав «Металіст-1925» (3:2), а «Ворскла» вдома розгромила «Дніпро-1» (3:0). Відтак, у другому турі колективи прагнули продовжити свою виграшну серію. Львів’яни у першому таймі виглядали значно гостріше, але підопічних Віталія Пономарьова підвела реалізація. Особливо не щастило Непейпієву, який тричі опинявся на вістрі атаки. І це лише у перші 15-ть хвилин зустрічі! Партнери двічі виводили Руслана на ударну позицію, але безрезультатно. Ще одного разу Непейпієв потужно пробив по воротах, але тут кіпер полтавців урятував команду від вірного голу. Cвій момент втратив і Руніч, який замикав гостру передачу, та після його удару м’яч пройшов поруч зі стійкою. А під завісу першого тайму до атаки підключився ще й Сапуга, який після навісу зі штрафного пробив над поперечкою. У підсумку, на перерву команди пішли за нічийного рахунку. 

Втілити ігрову перевагу на табло вдалось у другому таймі: після націленої передачі Непейпієва точно по воротах пробив Квасниця, якого проґавили у штрафному майданчику захисники господарів. До фінального свистка «жовто-чорні» дуже дисципліновано відіграли у захисті і не дали супернику й натяку, щоб зрівняти рахунок. Натомість - могли забити самі. Квасниця мав шанси оформлювати дубль: на 83-ій хвилині він ефектно пробивав у дев’ятку, але удару злету забракло точності. А згодом вже Федор не реалізував вихід віч-на-віч з воротарем. У підсумку, мінімальна перемога «Руху» на виїзді (1:0) і 6 набраних очок у двох стартових турах.  

 

 

Чемпіонат України. U-19. 2-ий тур. «Ворскла» (Полтава) - «Рух» (Львів)  0:1 (0:0).

31 липня 2021 року. Полтава, стадіон «Лтава». 100 глядачів.

Гол: Квасниця, 58.

Попередження: Варфоломєєв, 51, Квасниця, 79.

«Рух» U-19: Ледвій, Слюбик, Холод, Савчук, Роман, Сапуга (Шостак, 75), Непейпієв (Бендера, 75), Квасниця, Руніч (Пастух, 63), Варфоломєєв, Карабін (Федор О., 57).

 

У матеріалі використані світлини пресслужби ФК «Ворскла»


loading...

2 коментарів

  • С

    Сергій

    1 серпня 2021 р., 15:58

    Я щось не зрозумів цього приколу від Руху в турнірній таблиці першості Ю-19.

  • С

    Сергій

    1 серпня 2021 р., 15:54

    А що у першості Ю-19 грає 2 Зорі?

Схожі новини