U-19. ШІСТЬ ГОЛІВ У ВОРОТА «КОЛОСА»

 

Юніори «Руху» здобули впевнену перемогу над ковалівцями.

Чинні чемпіони з перших хвилин змусили працювати захист господарів на максимум. Високий пресинг підопічних Віталія Пономарьова дав свої плоди вже на 10-ій хвилині. Підгурський виграв боротьбу на підступах до штрафного та вивів на ударну позицію Непейпієва, який потужним ударом не залишив кіперу жодних шансів – 1:0. Згодом ковалівців від пропущеного голу після удару Федора врятувала стійка. «Рухівці» прагнули розвинути свій успіх ще у першому таймі і продовжили свій натиск. Ще до перерви Підгурський реалізував пенальті за фол у карному майданчику, а Пастух поцілив з-за меж штрафного прямісінько у нижній кут воріт – 3:0.

У другому таймі «жовто-чорні» забили ще тричі. Теслюк реалізував вирок арбітра за фол проти Підгурського, а Олег Федор завдяки своїм індивідуальним діям оформив дубль, забивши таким чином вже п’ять голів у цьому чемпіонаті. У підсумку, 6:0 на користь «Руху» – друга розгромна перемога наших юніорів на старті нового сезону.

 

 

Чемпіонат U-19. 2 тур. «Колос» (Ковалівка) – «Рух» (Львів) 0:6 (0:3).

Голи: Непейпієв, 10, Підгурський, 37, Пастух, 39, Теслюк, 55 (пен.), Федор О., 77, 83.

ФК «Рух» (Львів) U-19: Герета, Слюбик, Савчук (Столярчук, 59), Кітела, Холод (Товарницький, 46), Підгурський (Бойко, 63), Федор О., Пастух, Квасниця (Касарда, 59), Непейпієв (Русяк, 59), Теслюк.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини