U-19. «РУХІВЦІ» ГОТУЮТЬСЯ ДО ВИРІШАЛЬНОГО ПРОТИСТОЯННЯ

 

Сьогодні підопічні Віталія Пономарьова провели передматчеву тренувальну сесію на полі спорткомплексу «Wiki Sanok». Вже завтра, 20-го травня, «жовто-чорні» зіграють проти юніорів «Колоса». На кону для «рухівців» – путівка в юнацьку Лігу Чемпіонів. 

Заняття львів’ян розпочалось о 13:00 за українським часом. Після пробіжки та розминки гравці працювали над контролем м’яча, а завершилось тренування ігровою серією. 

По обіді тренерський штаб провів для футболістів теоретичне заняття. 

Нагадаємо, більшість клубів-учасників Української Прем’єр-ліги погодили проведення незіграних матчів Чемпіонату серед юнацьких команд УПЛ у Республіці Польща. Таким чином «жовто-чорні» отримали шанс поборотися за путівку в ЮЛЧ. У вівторок, 17-го травня, «рухівці» в перенесеному поєдинку 11-го туру перемогли юніорів «Інгульця» з рахунком 6:1. Це дозволило підопічним Віталія Пономарьова піднятися на другу сходинку в турнірній таблиці.
 


U-19. ІНГУЛЕЦЬ – РУХ. ЦИФРИ МАТЧУ 

1-шаперемога юніорів «Руху» саме з рахунком 6:1 – у 43-ій грі
95голів забили гравці «Руху» U-19 в Чемпіонатах серед юнацьких команд
10ігор команда Віталія Пономарьова не програє в Чемпіонаті: 8 перемог та 2 нічиї. 
1-ийхет-трик «Руху» в Чемпіонатах серед юнацьких команд УПЛ – у 43-ій грі.
10-ийгол забиває Ярослав Карабін з початку сезону, покращуючи на один м’яч клубний рекорд, який належав Руслану Непейпієву.
42матчі зіграв Руслан Непейпієв за юніорську команду «Руху», що є клубним рекордом. 
30-ийПоєдинок в Чемпіонатах юнацьких команд провів Богдан Слюбик.


Вже завтра, 20-го травня, юніори «Руху» проведуть заключний перенесений матч 19-го туру Чемпіонату серед юнацьких команд УПЛ проти однолітків «Колоса». Гра розпочнеться о 13:00 за українським часом. Вразі перемоги жовто-чорних», «Рух» U-19 підніметься на першу сходинку в турнірній таблиці й забезпечить собі путівку в Юнацьку Лігу Чемпіонів. 

Цей матч у прямому ефірі ви зможете переглянути на YouTube-каналі Ruh TV.  


loading...

0 коментарів

    Схожі новини