U-19. РУХІВЦІ – ДРУГІ НА ТУРНІРІ В ПОЛЬЩІ

Підопічні Віталія Пономарьова у рамках підготовки до другої частини сезону зіграли на міжнародному турнірі у Польщі.

 

 

На груповому етапі «жовто-чорні» здобули перемогу над «Гвареком» Забже з рахунком 1:0 – за «Рух» відзначився Квасниця. Та над ГКС «Катовіце» – 4:0 – за «жовто-чорних» забивали Холод, Рогачов, Непейпієв та Артур Федор. У третьому матчі групового етапу «Рух» мінімально поступився чеському «Баніку» – 0:1. У підсумку, підопічні Віталія Пономарьова вийшли у 1/2 фіналу турніру з другого місця.

У півфіналі «жовто-чорні» зустрілись з «Гурніком» Забже та перемогли з рахунком 2:0. Квасниця відзначився дублем ще у першому таймі. У фіналі турніру на «Рух» чекав «Гурнік-2». Команди довго не могли забити, але на останній хвилині матчу арбітр призначив пенальті у ворота «жовто-чорних». Суперник вдало його реалізував, а тому мінімальна поразка – 0:1.

 

 

Віталій ПОНОМАРЬОВ, головний тренер «Руху» U-19: «Звичайно, нам хотілося б перемогти на турнірі, але на цьому етапі зборів у нас більше фізичної роботи. Тому зрозуміло, що на результат не потрібно особливо зважати. Звичайно, є моменти, які потрібно виправляти. Зараз поїдемо у Туреччину, де буде більше техніко-тактичної роботи. 

Ми задоволені цим турніром – ми грали у манежі, в хороших умовах. Добре, що організували такий турнір з хорошими командами. Зараз ми дамо хлопцям два дні відпочити, а потім збираємось на тренування перед виїздом до Туреччини. І вже там продовжимо підготовку до другої частини чемпіонату».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини