U-19. «РУХ» ПОБОРЕТЬСЯ ЗА ПУТІВКУ В ЮНАЦЬКУ ЛІГУ ЧЕМПІОНІВ

 

Юніори «Руху» 17-го та 20-го травня зіграють у Польщі два офіційні перенесені матчі Чемпіонату проти «Інгульця» та «Колоса». Таке рішення під час голосування ухвалили більшість клубів-учасників Української Прем’єр-ліги. 

Сьогодні «жовто-чорні» автобусом вже приїхали у польське місто Сянік. Саме тут на базі місцевого спортивного центру на стадіоні «Wiki Sanok» і пройдуть два поєдинки. Юніори «Інгульця» та «Колоса» також вже прибули за місцем призначення. 

Матч 11-го туру проти юніорів «Інгульця» підопічні Віталія Пономарьова зіграють завтра, 17 травня, о 13:00 за українським часом. 

Натомість, поєдинок 19-го туру із юніорами «Колоса» пройде 20 травня, о 13:00 за українським часом.

«Рух» бере на себе усю витратну частину по організації цих матчів. Таке рішення керівництво клубу прийняло, аби доля чемпіонства вирішилась виключно за спортивним принципом на футбольному полі у чесній боротьбі. 
 


Ще один перенесений матч проти юніорів «Дніпра-1» не відбудеться через відмову дніпрян.

Для нашого клубу ці поєдинки можуть стати історичними, адже вразі перемоги у двох матчах юніори «Руху» посядуть одноосібну першу сходинку в Чемпіонаті і здобудуть путівку в юнацьку Лігу Чемпіонів. Таким чином «жовто-чорні» можуть здійснити свою мрію та зіграти проти юніорських команд грандів європейського футболу. 

Обидва поєдинки транслюватимуться на YouTube-каналі Ruh TV.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини