U-19. «РУХ» ПЕРЕМІГ «ВАЛЕНСІЮ» НА МІЖНАРОДНОМУ ТУРНІРІ В ІСПАНІЇ

 

Підопічні Віталія Пономарьова перемогли «Валенсію» U-19 у першому матчі на турнірі COTIF – 1:0. Гол за «жовто-чорних» забив Марко Сапуга.
 


24 серпня, на День незалежності України, юніорська команда «Руху» стартувала на міжнародному турнірі в Іспанії матчем проти однолітків з «Валенсії». «Жовто-чорні» переважали суперника за моментами у першому таймі, що у підсумку втілилось у забитий м'яч. На 39-ій хвилині Марко Сапуга чудовим ударом метрів з 30 вивів «рухівців» вперед.

У другому таймі моменти були як в однієї, так і в іншої команди. В одному з епізодів Олег Федор вивів Непейпієва віч-на-віч з голкіпером суперників, але останній не реалізував момент. У підсумку – мінімальна перемога «Руху».

Цей результат став доволі несподіваним для іспанської команди. «Валенсія» U-19 – постійний учасник юнацької Ліги чемпіонів, один з лідерів чемпіонату Іспанії у своєму віці та один з фаворитів турніру COTIF, а ось «Рух» - дебютант змагань. Однак, перемога львівської команди була закономірною та заслуженою.

Наступний свій матч на турнірі підопічні Віталія Пономарьова проведуть вже завтра, 26 серпня. Початок поєдинку проти однолітків з «Ельче» – о 21:00.

Більше фото дивіться у галереї.
 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини