U-19. «РУХ» ПЕРЕМІГ «КОЛОС» ТА ПРЕДСТАВИТЬ УКРАЇНУ У ЄВРОКУБКАХ

 

У перенесеному матчі 19-го туру юнацького чемпіонату України «Рух» переміг «Колос» завдяки голам Руніча, Притули та Кондракова.

Тренерський штаб на чолі з Віталієм Пономарьовим вирішив не робити змін у стартовій 11-ці, порівняно з переможним матчем проти «Інгульця». «Жовто-чорні» з перших хвилин пішли вперед і могли відкривати рахунок вже у дебюті зустрічі, але удар Богдана Слюбика головою пройшов над поперечкою. У середині першого тайму шанс відзначитись отримав Василь Руніч – вінгер вийшов на побачення з голкіпером «Колоса», але не зміг його обіграти. А на 38-ій хвилині арбітр призначив пенальті у ворота «Колоса» за гру рукою у власному штрафному майданчику. Руніч вдало реалізував 11-метровий. Отже, на перерву команди пішли за рахунку 1:0.

У дебюті другого тайму «жовто-чорні» подвоїли свою перевагу. Остап Притула, який щойно вийшов на заміну, головою замкнув подачу Ростислава Ляха. У середині тайму Даніїл Кондраков мав кілька нагод аби відзначитись, але в обидвох випадках надійно зіграв голкіпер «Колоса». Проте, вже наприкінці зустрічі Кондраков вибіг на побачення з голкіпером та заробив 11-метровий удар, який сам же і реалізував. У підсумку, перемога «Руху» з рахунком 3:0.

Таким чином «жовто-чорні» вийшли на перше місце у турнірній таблиці чемпіонату України U-19 та здобули право зіграти у Юнацькій лізі УЄФА наступного сезону!

 

 

Чемпіонат України. U-19. «Рух» (Львів) – «Колос» (Ковалівка) 3:0 (1:0).

20 травня 2022 року. Польща, Сянік, Wiki Sanok.

Голи: Руніч, 38 (пен), Притула, 49, Кондраков, 90 (пен).

Попередження: Підгурський, 26 – Соловйов, 46.

«Рух» (Львів) U-19: Ледвій, Лях, Холод, Слюбик, Роман, Підгурський (Слюсар, 65), Квасниця (Непейпієв, 58), Сапуга, Пастух (Притула, 45), Руніч (Рогачов, 65), Карабін (Кондраков, 58).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини