U-19. РОЗГРОМНА ПЕРЕМОГА НАД «ДЕСНОЮ»

Юніори «Руху» завдяки голам Руніча, Слюбика, Непейпієва, Сапуги та Бендери здобувають переконливу перемогу над однолітками з Чернігова – 5:1.

 

 

Підопічні Віталія Пономарьова несподівано пропустили вже на першій хвилині зустрічі. Після цього «рухівці» взяли гру під свій контроль та тричі відзначились ще у першому таймі. Спочатку Руніч реалізував момент після чудової передачі від Пастуха і відновив паритет. На 30-й хвилині дальній удар Савчука заблокували захисники, але першим на добиванні був Слюбик – 2:1. А вже у наступній атаці Непейпієв зробив рахунок 3:1. Нападник протиснув захисника суперника та забив у ближній кут воріт «Десни».

У другому таймі картина гри не змінилась. «Рухівці» впевнено контролювали поєдинок та відзначились вже в дебюті другої половини зустрічі. Сапуга забив головою після розіграшу кутового та зробив рахунок розгромним. А наприкінці матчу «жовто-чорні» ще й заробили право пробити пенальті. Бендера впевнено реалізував 11-метровий ударом у стилі Паненки. Поєдинок завершився заслуженою перемогою «Руху» з рахунком 5:1.

Це вже шоста поспіль перемога підопічних Віталія Пономарьова у шести зіграних матчах чемпіонату України U-19. «Рух» посідає третю сходинку в турнірній таблиці та має гру у запасі. У наступному турі на «жовто-чорних» чекає лобова зустріч з «Динамо». Матч відбудеться 24 вересня.

 

 

Чемпіонат України. U-19. 8-й тур. «Десна» (Чернігів) – «Рух» (Львів) 1:5 (1:3).

16 вересня 2021 року. Чернігів, «Чернігів Арена», 100 глядачів.

Голи: Руніч, 14, Слюбик, 30, Непейпієв, 31, Сапуга, 49, Непейпієв, 84 пен.

«Рух» U-19: Ледвій, Слюбик, Холод, Савчук, Сапуга (Обаміна, 59), Слюсар, Варфоломєєв (Кітела, 54), Пастух (Рогачов, 54), Федор О (Підгурський, 59), Непейпієв (Бендера, 46), Руніч.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини