U-19. ПЕРЕМОЖНИЙ ДЕБЮТ У ЮНАЦЬКІЙ ЛІЗІ УЄФА

 

«Жовто-чорні» здобули історичну перемогу над «Заглембе» завдяки голу Руслана Непейпієва.

Для «Руху» та «Заглембе» цей матч став дебютним у Юнацькій лізі УЄФА. Обидві команди обережно розпочали поєдинок, придивляючись одна до одної. Перший удар по воротах стався лише на 12-ій хвилині. Каспер Мащак пробив здалеку, але Юрій-Володимир Герета контролював ситуацію.

Команди почали створювати моменти вже ближче до середини першого тайму. Один з таких завершився голом «Руху». Олег Федор пройшов суперника на правому фланзі та виконав простріл на дальню стійку, де м’яч у ворота суперника переправив Руслан Непейпієв, забивши історичний дебютний м’яч «жовто-чорних» у Юнацькій лізі УЄФА. На перерву «Рух» пішов, перемагаючи з рахунком 1:0.

Вже у дебюті другої половини зустрічі головний арбітр матчу Мілош Савовіч прийняв дивне рішення, показавши другу жовту картку захиснику «Руху» Богдану Слюбику. Майже весь другий тайм «жовто-чорні» провели вдесятьох. Проте це не допомогло «Заглембе» забити бодай один м’яч у ворота Герети. «Рухівці» надійно діяли в обороні та змогли здобути мінімальну перемогу у першому поєдинку з польським опонентом. Матч-відповідь відбудеться 5 жовтня. 

 

 

Юнацька ліга УЄФА. «Рух» (Львів) – «Заглембе» (Любін) – 1:0 (1:0).

14 вересня 2022 року. Любін, «Стадіон Заглембе».

Гол: Непейпієв, 24.

Попередження: Столярчук, 14, Слюбик, 45+1, 48, Кітела, 60, Герета, 90+5.

Вилучення: Слюбик, 48.

«Рух» U-19: Герета, Роман, Холод, Слюбик, Кітела, Бойко (Русяк, 67), Підгурський, Непейпієв (Добрянський, 79), О. Федор, Столярчук (Товарницький, 51), Пастух (Касарда, 45).


loading...

0 коментарів

    Схожі новини