U-19. НЕСПОДІВАНА ПОРАЗКА У РІДНИХ СТІНАХ

 

П’ятиматчева безпрограшна серія «жовто-чорних» перервалась у грі з «олександрійцями».

Зустріч юніорів «Руху» та «Олександрії» у першому колі завершилась розгромною перемогою «жовто-чорних» з рахунком 6:0. З огляду на упевнені результати підопічних Віталія Пономарьова в останніх матчах (розгромні перемоги над «Інгульцем» та «Маріуполем»), очікувалось, що у суботій зустрічі теж буде злива голів від львів’ян. 

Справді, господарі впродовж усього матчу володіли перевагою на полі, створили безліч гольових нагод, але забити бодай один гол у ворота суперників так і не змогли. На старті зустрічі олександрійців після удару Непейпієва врятувала стійка, а капітан Марко Сапуга не реалізував пенальті - вже третє за останні три гри. Натомість гості витиснули максимум зі стандарту: Гулевський після невдалого виходу Ледвія опинився першим на добиванні. Після цього «жовто-чорні» взяли в облогу штрафну площу «Олександрії», втім, м’яч по-зрадницьки оминав ворота. У підсумку, юніори «Руху» зазнали несподіваної поразки, перервавши таким чином свою безпрогрошну серію, яка тривала 5 матчів.    

 

 

Чемпіонат України. U-19. «Рух» (Львів) - «Олександрія»  0:1 (0:0).

1 травня 2021 року. Винники, НТБ «Рух». Без глядачів.

Гол: Гулевський, 50.

Нереалізований пенальті: Сапуга, 30 (воротар).

Попередження: Слюбик, 53. 

«Рух» U-19 (Львів): Ледвій, Роман, Слюбик, Лень, Дорош (Добрянський, 65), Федор О. (Русяк, 65), Варфоломєєв, Сапуга (Сологуб, 81), Квасниця, Непейпієв, Шостак (Рогачов, 56). 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини