U-19. МІНІМАЛЬНА ПОРАЗКА ВІД «ВАЛЕНСІЇ»

 

У вирішальному матчі міжнародного турніру COTIF «жовто-чорні» поступились господарям змагань.  

На кону для підопічних Віталія Пономарьова у заключній грі групового етапу був вихід у півфінал, але для цього наші хлопці повинні були як мінімум не поступитись. До речі, у матчі з «Валенсією» «рухівці» зіткнулись не лише з суперником. Стовпчик термометра в Л’Алкудії на початок матчу сягав 36 градусів за Цельсієм. Спекотно було і біля воріт Ледвія. Дмитро у перші 15 хвилин двічі врятував свою команду від пропущеного голу. А на 19-ій хвилині львів’яни огризнулись моментом Теслюка, та Денису не вистачило точності. Наприкінці першого тайму натиск «кажанів» таки приніс результат: Енріке Рібас відгукнувся на верхову подачу з флангу і точно пробив головою – 0:1.

Вже по перерві Підгурський намагався захопити кіпера «Валенсії» зненацька і пробив здалеку, але м’яч пролетів поруч зі стійкою. Господарі особливо не форсували подій на полі та дрібними фолами пригальмовували намагання «рухівців» забити бажаний гол. Доволі неоднозначні рішення з приводу офсайдів кілька разів приймав боковий арбітр. На фінальний штурм воріт «Валенсії» до чужих воріт побіг і Ледвій, але бажаного результату нашим хлопцям це не принесло. У підсумку, мінімальна поразка юніорів «Руху», які після цього припиняють свої виступи на міжнародному турнірі COTIF у Іспанії.  

 

 

Товариський матч. «Рух» U-19 – «Валенсія» U-19 0:1 (0:1).

4 серпня 2022 року. Міжнародний турнір COTIF. Л’Алкудья, Валенсія, Іспанія.

Голи: Рібас, 33.

Попередження: Cтолярчук, 64, Сапуга, 71.
 
«Рух» U-19 (Львів): Ледвій, Роман, Холод, Савчук, Кітела, Пастух (Федор О., 52), Підгурський, Сапуга, Непейпієв (Рогачов, 70), Квасниця (Столярчук, 52), Теслюк (Боцьків, 70). 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини