U-19. БОЙОВА НІЧИЯ З «ДНІПРОМ-1»

 

Голи за юніорів «Руху» забивали Квасниця та Шостак.

У виїзній грі проти однолітків з «Дніпра-1» «жовто-чорні» створили безліч моментів. На старті воротам господарів почергово загрожували Непейпієв і Федор, втім, їхні удари летіли повз ворота. Дніпряни свій чи не єдиний момент у першому таймі реалізували: це Освяннік проштовхнув м’яча повз Герету. Все ж довго на відповідь підопічних Віталія Пономарьова чекати не довелось. Русяк перехопив поперечну передачу Лєбєдєва і розігнав атаку. Рогачов відпасував Квасниці, а Ілля продерся крізь двох захисників і зрівняв рахунок. 

Ще до перерви «жовто-чорні» могли виходити вперед, втім, знову забракло точності. Рогачов потужно пробив поруч зі стійкою після розіграшу штрафного, а кіпер суперників здійснив сейв після удару Федора.

Вдалі дії кіперів у рамці воріт наводили на думку, що гра так і завершиться з рахунком 1:1. Спершу Веклич після помилки Головацького виграв дуель у Русяка, який виходив на ворота, а згодом свою майстерність продемонстрував і Ледвій, який став у рамку по перерві. Дмитро врятував команду після спроби Копила, який завдавав удару впритул.

Зрештою, останні 10 хвилин зустрічі були багатими на події та подарували ще два голи. Спершу Файдор реалізував пенальті після порушення на Кравченку, а через хвилину Квасниця, як на велосипеді, пройшов усіх захисників і віддав на Шостака. Тому лишалось тільки влучити по воротах - 2:2. Нічия у підсумку - фінальний матч чемпіонату, який юніори «Руху» завершили на високому четвертому місці, переможця у дуелі з «Дніпром-1» не виявив.

 

 

Чемпіонат України. U-19. 26 тур. «Дніпро-1» - «Рух» (Львів) 2:2 (1:1).

9 травня 2021 року. Дніпро, НТБ «Дніпро-1». Без глядачів.

Голи: Овсяннік, 14, Файдор, 81 (пен.) - Квасниця, 24, Шостак, 82.

«Рух» U-19 (Львів): Герета (Ледвій, 46), Роман, Лень, Слюсар (Дуда, 28), Кітела (Добрянський, 70), Важинський, Федор О. (Шостак, 46), Русяк, Рогачов (Бучакчийський, 64), Непейпієв, Квасниця. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини