U-19. БАГАТОКАМЕРНІ ТРАНСЛЯЦІЇ НА МАТЧАХ ЮНІОРІВ

Усі поєдинки «Руху» U-19 до завершення сезону будуть супроводжуватись багатокамерною трансляцією у прямому ефірі на Ruh TV та телеканалі NTA, яке мовить на OLL TV і MEGOGO.
 


Велика кількість повторів з різних ракурсів, тактична камера з повітря, експертні студії до та після матчу, камера у роздягальні – так поєдинки юніорів в Україні не показував ще жоден клуб. 

Богдан ТИМОВЧАК, керівник медіацентру «Руху»: «Матчі юніорської команди «Руху» збирають велику аудиторію. Зараз підопічні Віталія Пономарьова за втраченими очками йдуть на першій сходинці. Боротьба за найвищі місця – у самому розпалі. Тож друга частина Чемпіонату буде надзвичайно інтригуючою та захоплюючою. Гадаємо, юніори «жовто-чорних» заслуговують своєю грою на те, аби увага до їхніх матчів стала ще більшою. Також варто відзначити і той факт, що одразу кілька гравців «Руху» U-19 вже грають за основну команду: Віталій Роман, Марко Сапуга, Роман Дідик та Олексій Сич. Наша головна мета – створити якісний контент для вболівальників». 

Віталій КРУТЯКОВ, креативний продюсер телеканалу NTA: «Застосуємо унікальні ходи, які не завжди побачиш на професійному рівні і в дорослому футболі. Зокрема, ми домовилися з «Рухом», що зможемо поставити свою камеру в роздягальні та в режимі реального часу бачити справжні емоції футболістів і тренерів. Так звана тактична камера літатиме над полем на безпечній відстані. Вона дозволить переглянути уповільнені повтори з нового ракурсу, де буде видно розвиток усієї атаки. Тобто ми плануємо в рази збільшити ефект спайдеркама або камери-павука, який використовували, зокрема, в Харкові, коли «Металіст» успішно виступав у єврокубках».

Вже завтра, 10-го грудня, юніори «Руху» у ролі номінальних гостей на Академії «жовто-чорних» приймуть ровесників рівненського «Вереса». Початок трансляції об 12:30. 

 


loading...

1 коментарів

  • І

    Ігор

    10 грудня 2021 р., 09:56

    Як матчі юніорів такі популярні серед вболівальників, то проводьте їх там, де можна піти і подивитись, а не серед лісу, де тільки й можна, що через паркан заглядати та й то якщо охоронці не розженуть

Схожі новини