U-14. ПІДСУМКИ ПЕРШОЇ ЧАСТИНИ ЕЛІТ ЛІГИ ДЮФЛУ

Старший тренер «Руху» U-14 Назар Савицький поділився враженнями від виступів своєї команди у першій частині сезону Еліт Ліги ДЮФЛ України.
 


Для дитячо-юнацьких команд «Руху» поточний сезон – дебютний у Еліт Лізі ДЮФЛ України. Команда Назара Савицького у своїй групі провела 10 поєдинків, у яких здобула 7 перемог, одного разу зіграла внічию та двічі поступилась. У підсумку, «Рух» U-14 посів друге місце з 22 очками та лише на 3 пункти відстав від першого, на якому розташувався «Мункач».

Назар САВИЦЬКИЙ, старший тренер «Руху» U-14: «Головне наше досягнення – це те, що команда в першій частині сезону виросла у багатьох компонентах. Хлопці багато працювали та вдосконалювали свої вміння, тому впродовж сезону прогресували від гри до гри. І ми цим дуже задоволені.

Усі діти різні. Кожен з них має свої сильні та слабкі сторони, відтак, було дуже важливо до кожного знайти індивідуальний підхід. Загалом ми задоволені прогресом футболістів, але кожному гравцю є куди рости».
 


Початок сезону був не зовсім вдалим для команди, адже новому колективу був потрібен час, аби зігратись. Дві з трьох втрат очок стались саме у перших двох турах – поразка «Прикарпаттю» та нічия зі «Львовом». Після цього «рухівці» набрали хід та здобули 8 перемог при одній поразці «Мункачу» у другому колі.
 


Назар САВИЦЬКИЙ, старший тренер «Руху» U-14: «Нам потрібен був час, щоб діти звикли один до одного. Зараз цю команду можна сміливо назвати колективом. У нашої Академії великі амбіції, відповідно, і високі вимоги. Дітям потрібен був час, щоб адаптуватись до цих вимог. Проте, вони викладались повністю на кожному тренуванні, а тому адаптувались швидше, ніж ми розраховували». 
 

УСІ МАТЧІ «РУХУ» U-14 НА ПЕРШОМУ ЕТАПІ ЕЛІТ ЛІГИ ДЮФЛ 
 

Суперник

Результат

Автори голів

«Прикарпаття» (В)

0:2

 

«Львів» (В)

1:1

Лильо

«Мункач» (Д)

2:1

Деркач, Лильо

«Карпати» (В)

5:0

Шелепінський, Жураєв (3), Клеутін

«ВІК-Волинь» (Д)

2:0

Назаренко, Шелепінський

«Прикарпаття» (Д)

2:0

Залипка, Лоїк

«Львів» (Д)

3:0

Клеутін, Деркач, Слива

«Мункач» (В)

0:2

 

«Карпати» (Д)

2:0

Ясінський, Шелепінський

«ВІК-Волинь» (В)

2:0

Ясінський, автогол


Звання найкращого бомбардира команди розділили одразу двоє гравців – капітан команди Володимир Шелепінський та Максим Жураєв – обидва забили по 3 голи. Усього за команду «Рух» U-14 відзначились 10 гравців. У сумі колектив Назара Савицького забив 19 голів.
 


Тренерський штаб у першій частині сезону дав зіграти усім заявленим футболістам. Головне – це не результат, а розвиток футболістів та набуття професійних навичок. Однак, деякі гравці все ж отримували більше ігрового часу, ніж інші. Наприклад, капітан команди Володимир Шелепінський провів усі 10 матчів від свистка до свистка.
 


АФ «Рух» у першій частині сезону посів друге місце у загальному заліку своєї групи в Еліт Лізі ДЮФЛ України та пройшов у групу А на другому етапі. Отже, і команда Назара Савицького буде змагатись за перемогу у своїй віковій категорії. На другому етапі змагань «Рух» U-14 виступить в одній групі з «Шахтарем», «Динамо», ОК ім. І. Піддубного, «Карпатами», та «Мункачем».

Назар САВИЦЬКИЙ, старший тренер «Руху» U-14: «Ми ставимо перед собою найвищі цілі на другу частину сезону, але основне наше завдання – розвивати кожного футболіста індивідуально та команду в цілому. У нас є все, щоб конкурувати з будь-якою командою в Україні.

У цьому році у нас заплановані ще 2 турніри. Один – за кордоном, інший – у нас на Академії. Після цього діти поїдуть додому на заслужений відпочинок».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини