ТРЕНУВАННЯ «РУХУ» ПЕРЕД МАТЧЕМ ІЗ «КРИВБАСОМ»

 

У «рухівців» триває тижневий цикл підготовки до матчу 11-го туру УПЛ проти криворізької команди, який у неділю, 6-го листопада, відбудеться на «Арені Львів» (початок – о 17:00). Підопічні Леоніда Кучука поєднують цілий комплекс занять, який включає в себе роботу в тренажерному залі, фізичні вправи на повітрі, а також тактичні тренування та інші елементи.

«Жовто-чорні» працюють у хорошому настрої. Тим більше, що в колективі є позитивні події. Зокрема, воротаря Юрія Паньківа команда привітала зі своєрідним ювілеєм – 250-им матчем на рівні Української Прем’єр-ліги.

 

 

Так само нагороду отримав півзахисник Олексій Довгий. Уболівальники визнали його найкращим футболістом «Руху» за підсумками жовтня. Від партнера клубу – компанії Favbet – він отримав спеціальний подарунок.

 

 

До загальної групи приєдналися Фабрісіо Альваренга та Валерій Федорчук, які відновлювалися після травм.

Фабрісіо АЛЬВАРЕНГА, захисник «Руху»: «Я насправді дуже чекав на цей момент. Дуже багато працював, мав для відновлення чимало часу. І ось зараз уже почуваюся дуже добре. Насправді я щасливий, що нарешті знову перебуваю разом із командою. Сподіваюся, що зможу ще зіграти цього року за «Рух» у матчах, які залишилися. Відчуваю себе дуже вмотивованим. Саме тому дуже багато працював, щоби бути на сто відсотків готовим. Зараз із нетерпінням чекаю на наступні матчі, готовий виконувати тренерські настанови на полі. Насправді дуже хочу грати та допомагати «Руху».

Валерій ФЕДОРЧУК, півзахисник «Руху»: «Коли перебуваєш поза грою та тренуєшся в індивідуальному плані, завжди хочеться повернутися на футбольне поле, ближче до м’яча. Тому зрозуміло, що, коли вже приєднався до загальної групи, до тренувань разом із командою, я щасливий. В особі головного тренера «Кривбаса» Юрія Вернидуба все зрозуміло і з командою – в неї є характер, вони завжди грають на перемогу. Зараз «Кривбас» перебуває не в такій хорошій ситуації, щоби десь розкуто приїжджати до нас. Тому ми маємо дуже серйозно поставитися до майбутнього суперника, точно не буде недооцінки. Намагатимемося, граючи вдома, перемогти його».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини