ТРЕНУВАННЯ «РУХУ» ПЕРЕД ДЕРБІ ЗІ «ЛЬВОВОМ»

 

Львівське дербі між «Львовом» і «Рухом» відбудеться у четвер, 10-го листопада, початок – о 13:00.

Після відновлювальних процедур наступного дня після вольової перемоги над «Кривбасом» (2:1) футболісти львівського «Руху» проводять наполегливі тренування перед поєдинком зі «Львовом».

Валерій ФЕДОРЧУК, півзахисник «Руху»: «Позитивний імпульс після перемоги над «Кривбасом» у будь-якому випадку додасть нам емоцій, незважаючи на те, що в нас менша пауза на відновлення, ніж у «Львова». Якраз ці емоції дадуть нам можливість належно відновитися та підготуватися до гри».

Значну уваги тренерський штаб «жовто-чорних» приділяє тактичним заняттям. «Рухівці» готуються до львівського протистояння в максимальній концентрації, як це відбувається завжди. Проте статус дербі майбутнього поєдинку робить його особливим. І це добре усвідомлюють футболісти «Руху».

Ростислав ЛЯХ, захисник «Руху»: «Львів» – бойова команда, дуже висока, добре грає на стандартах в атаці, в них хороші контратаки та сильні силові гравці. Ми дуже багато уваги звертаємо на ці аспекти. Але ми не будемо дивитися на їхню гру, а хочемо показати свій футбол, нав’язати гру першим номером, показати себе з найкращого боку, перемогти та довести, що ми – найкраща команда в місті. Тому з позитивними емоціями готуємося до дербі. Дві команди з одного міста, це дуже важлива гра. Я дуже сподіваюся на позитивний результат».

Через вилучення в матчі з криворіжцями майбутню гру пропустить півзахисник «Руху» Марко Сапуга.

Марко САПУГА, півзахисник «Руху»: «Звичайно, буду переживати за хлопців, щоби вони здобули позитивний результат у матчі зі «Львовом». Буду за них дуже вболівати».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини