TRENDETS CAMP - УНІКАЛЬНИЙ ДИТЯЧИЙ ТАБІР В АКАДЕМІЇ «РУХУ»

«Рух» разом із проєктом Трендець організовує літній дитячий тренувальний табір Trendets Camp.

 

 

З початком війни ми не знали, чи доцільно організовувати табір. Але зараз розуміємо, що дітям як ніколи потрібен відпочинок та позитивні емоції.

Тому в період з 1 липня по 4 серпня на тренувальній базі «Руху» ми приймемо 1200 футболістів!

На учасників унікального кемпу чекають найкращі синтетичні поля в Україні, фітнес зал, басейн, заняття з англійської мови, когнітивне тестування, квізи та квести з акцентом на футбольну тематику, чемпіонат з FIFA22, онлайн-конференції з відомими українськими футболістами, майстер клас ведення особистого блогу в ютубі та соцмережах!

Впродовж усього табору Дмитро Поворознюк житиме з футболістами та зніматиме контент! Словом, усі емоції та атмосфера «Трендеця» та найкраща інфраструктура України від Академії «Руху».

TRENDETS CAMP - це не просто футбольний збір, а місце, де діти будуть вчитися, спілкуватися, думати, розважатися та відволікатися.

Якщо тобі від 8 до 16 років і ти мрієш потрапити у наш табір, відвідай сайт для запису в Trendets Camp: http://trendets.com.ua/


loading...

46 коментарів

  • Ю

    Юлия

    10 квітня 2024 р., 17:32

    Цікавить літній табір на липень

  • З

    Завалко Антоніна

    10 квітня 2024 р., 10:54

    Сину 13,хочемо забронювати табір Trendets camp карпати ,підскажіть будь ласка як це зробити,дякую.

  • Р

    Роман

    29 березня 2024 р., 11:38

    Усе про триндецкемп

  • І

    Ілона

    23 березня 2024 р., 15:35

    Доброго дня. Надішліть, будь-ласка, інформацію стосовно заїздів та раннього бронювання у літній табір. Сину 10, футболом займається з 5 років. Завчасно вдячна.

  • А

    Анна

    10 березня 2024 р., 18:41

    Сину скоро 8, хоче потрапити до вас у табір влітку. Надішліть, будь-ласка, інформацію стосовно заїздів та раннього бронювання, коли вже буде все вирішено вашою адміністрацією.

Схожі новини