ТАЛЛЕС – НАЙКРАЩИЙ БОМБАРДИР І АСИСТЕНТ «РУХУ» В ПЕРШІЙ ЧАСТИНІ СЕЗОНУ

Бразильський півзахисник Бренер Таллес за 14 матчів, які зіграли «жовто-чорні» в першій частині сезону, записав до свого активу 6 голів і 5 результативних передач.

 

 

Своєрідну заявку на те, щоби вирватися в найкращі бомбардири, бразилець оформив в успішному для «рухівців» матчі 4-го туру проти «Зорі» (3:1) – якраз тоді Таллес оформив хет-трик. Ще по голу він забив «Вересу», «Дніпру-1» і «Львову».

На другому місці в голеадорському рейтингу півзахисник Олексій Довгий, у якого вийшов серіал забитих голів, адже він відзначився у трьох поєдинках поспіль – проти «Дніпра-1», «Ворскли» та «Металіста 1925».

Третє-четверте місця розділили нападники Юрій Климчук і Ярослав Карабін. Перший засмутив «Металіст» і «Минай», інший – забивав уже в останніх зустрічах року (проти «Олександрії» та «Чорноморця»).

Ще чотири футболісти «Руху» відзначалися голами по одному разу. Загалом у «жовто-чорних» – 17 влучних завершень атак.

 

 

В асистентах «Руху» – три гравці. При цьому з явною перевагою лідирує той же Бренер Таллес, який віддав 5 результативних передач. В активі Юрія Климчука та Богдана Бойчука по одній такій успішній спробі.

Тричі «рухівці» реалізовували пенальті (Таллес «Зорі», Климчук «Минаю», Карабін «Олександрії»), а ще в 7-ми випадках м’яч потрапляв до футболіста, який забивав гол, від суперників.

 

 

Отже, за системою «Гол + Пас» – явно попереду бразильський футболіст «Руху» Бренер Таллес. Загалом свої прізвища до протоколів матчів за результативні дії на футбольних полях в Українській Прем'єр-лізі записали 9 «рухівців».

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини