СУПЕРНИКОМ «РУХУ» В ЮНАЦЬКІЙ ЛІЗІ УЄФА СТАВ МІЛАНСЬКИЙ «ІНТЕР»

У швейцарському Ньйоні відбулося жеребкування плей-оф Юнацької ліги УЄФА (1/16-та фіналу).

 

 

Наступним суперником «Руху» U-19 в Юнацькій лізі УЄФА став «Інтер» (Мілан, Італія). Цей етап єврокубка складатиметься з одного матчу. «Жовто-чорні» прийматимуть суперника вдома.

«Інтер» виступав у груповому етапі Юнацької ліги УЄФА, де йому протистояли потужні суперники. Італійці здобули дві перемоги, одного разу зіграли внічию та тричі програли. Але це дозволило випередити «Баварію» на одне очко (7 проти 6-ти) та вийти в євровесну. Явним лідером групи стала «Барселона», яка набрала 14 пунктів.

«Інтер» зі своїми суперниками зіграв так: з «Баварією» – 2:2 вдома, 0:2 на виїзді, з «Вікторією» (Пльзень, Чехія) – 3:0 на виїзді, 4:2 вдома, з «Барселоною» – 1:6 удома, 0:2 на виїзді.

 

 

У чемпіонаті Італії (Прімавера) «Інтер» U-19 зараз перебуває аж на 16-му місці серед 18-ти учасників. Там зіграли 11 турів. Щоправда, в останньому матчі підопічні відомого в минулому румунського футболіста Крістіана Ківу зіграли внічию на виїзді з «Ювентусом» U-19, який розташувався на другій сходинці турнірної таблиці.

За юнацьку команду «Інтера», крім італійців, виступають також гравці з Греції, Польщі, Чехії, Сербії, Албанії, Франції, Болгарії, Канади й Аргентини.

 

 

УСІ ПАРИ 1/16 ФІНАЛУ ЮНАЦЬКОЇ ЛІГИ УЄФА

«РУХ» (ЛЬВІВ, УКРАЇНА)«Інтер» (Мілан, Італія)
«Янґ Бойз» (Швейцарія)«Зальцбург» (Австрія)
«АЗ Алкмаар» (Нідерланди)«Айнтрахт» (Німеччина)
«Хайдук» (Хорватія)«Шахтар» (УКРАЇНА)
«МТК Будапешт» (Угорщина)«Аякс» (Нідерланди)
«Хіберніан» (Шотландія)«Боруссія» (Дортмунд, Німеччина)
«Панатінаїкос» (Греція)«Порту» (Португалія)
«Генк» (Бельгія)«Ювентус» (Італія)

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини