STOP COVID-19. ТРЕНЕРИ АКАДЕМІЇ «РУХУ» ВАКЦИНУВАЛИСЯ ВІД КОРОНАВІРУСУ

 

На Академії футболу лікарі львівського центру легеневого здоров’я провели щеплення від COVID-19. Це спільна акція футбольного клубу «Рух» та Львівської обласної державної адміністрації.

Першу дозу вакцини Pfizer отримали тренери Академії, працівники клубу та їхні родичі.
 


Роман НАКОНЕЧНИЙ, тренер Академії ФК «Рух»: «Вважаю, що вакцинуватися від коронавірусу – це вкрай важливо. Ми, як дитячі тренери, відповідаємо не лише за власне здоров’я, а й за здорв’я наших вихованців. Ми не повинні наражати їх на небезпеку. В першу чергу тренери повинні отримати щеплення, аби зменшити ризик захворювання юних футболістів».
 


Андрій МОЙСИН, тренер Академії ФК «Рух»: «Насправді, я чекав на цю можливість, щоб отримати вакцину. Вважаю, що це надзвичайно важливо. В Європі взагалі особи, які в тій чи іншій сфері працюють з дітьми, зобов’язані бути щепленими. Чим швидше ми до цього дійдемо, тим швидше наша країна стане європейською державою. Боятися не потрібно. Під час процедури вакцинації відчуття, наче вжалив маленький комарик. Усіх закликаю вакцинуватися».

Вакцинація пройшла під пильним наглядом лікарів Центру легеневого здоров’я. За словами медиків, динаміка росту захворювань на коронавірус стрімко росте вгору, тож вакцинуватися від COVID-19 зараз потрібно обов’язково. 
 


Галина ІРШАК, лікар-фтизіатр Центру легеневого здоров’я: «Вакцинація від коронавірусу в наших реаліях – це надзвичайно важливо. Захворюваність останнім часом різко зростає. Вражених осіб на COVID-19 є дуже багато. Як ніколи, вакцинація є актуальною. Потрібно розуміти, що загострення на Львівщині є вже. Така група людей, як тренери, педагоги, вихователі тощо є пріоритетною для вакцинації. Вони зобов’язані бути вакцинованими, аби не наражати на ризики дітей. Цей штам коронавірусу, який наступає зараз, вражає і дітей в тому числі. Ми не можемо передбачити, яка ситуація буде завтра».

Це лише перша черга вакцинації, яка відбулась на Академії «Руху». Вже незабаром наш клуб спільно з ЛОДА проведе наступну акцію у боротьбі з COVID-19. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини