STOP COVID-19. «РУХ» ПОПУЛЯРИЗУЄ ВАКЦИНАЦІЮ НА ЛЬВІВЩИНІ

Кожен, хто пройде вакцинацію, зможе безкоштовно відвідати домашні матчі «жовто-чорних» проти «Зорі» та «Динамо».

 

 

Сьогодні, 9 вересня, відбувся брифінг голови ЛОДА Максима Козицького та генерального директора «Руху» Ігоря Дедишина щодо залучення бізнесу до вакцинації на Львівщині.

 

 

Максим КОЗИЦЬКИЙ: «Велика подяка таким відповідальним компаніям, як ФК «Рух». Завдяки цій ініціативі ми провакцинували весь технічний персонал клубу. Ми раді, що «Рух» готовий і надалі долучатися до промоції вакцинації. Я закликаю інші компанії взяти приклад з цього футбольного клубу».

Під час брифінгу генеральний директор «жовто-чорних» Ігор Дедишин подякував Максиму Козицькому та вручив йому іменну футболку ФК «Рух».

 

 

Також Ігор Дедишин розповів про наступні кроки щодо популяризації вакцинації на Львівщині: «Ми хочемо своїм прикладом показати, що вакцинація – це правильний крок на шляху до подолання пандемії. Ми, як і переважна більшість населення нашої області, також стикнулися з проблемою пандемії. Минулого, дебютного сезону в УПЛ, через пандемію нам вдалося провести лише 4 чи 5 домашніх матчів за присутності глядачів. Наш клуб зацікавлений в тому, щоб до нас приходили вболівальники.

Ми хочемо через наші публічні заходи: через футбольні матчі, через проведення наших матч-деїв, промозаходів до матчів, спонукати людей до того, щоб активніше вакцинуватися. Тому «Рух» запровадив ініціативу, що кожен, хто зробить щеплення у центрах вакцинації на Львівщині, отримає спеціальний флаєр. Його можна буде безкоштовно обміняти на квиток на домашні матчі «Руху» проти «Зорі» та «Динамо», які відбудуться 11-го та 25 вересня відповідно. Нехай це буде ще однією мотивацією до вакцинації для жителів Львова та області».

 

 

Нагадаємо, напередодні ФК «Рух» спільно з Львівською обласною державною адміністрацію провели акцію щодо вакцинації працівників клубу та їх родичів на Академії «жовто-чорних».
 


loading...

2 коментарів

  • Ю

    Юрій

    23 вересня 2021 р., 10:48

    Де можна обміняти флаєр на квиток?

  • З

    Заплатинський Богдан Іванович

    9 вересня 2021 р., 13:50

    Вакцинований двома дозами. Мені 60 років.На великомуи футболі не був 40 років. Чи можу потрапити по цій акції на два наступні матчі? Тел. 0680121328 з повагою Богдан Заплатинський

Схожі новини