СТАРТ TRENDETS CAMP НА АКАДЕМІЇ «РУХУ»

 

Атмосфера футбольного табору для дітей з усієї України — TRENDETS CAMP. 

Перший заїзд учасників табору відбувся у п’ятницю, 1 липня, та триватиме впродовж тижня. Дітей розділили на 10 груп: найстаршим — по 16 років, а наймолодшим діткам — по 8. Також усі команди отримали назву одного з іменитих європейських грандів — «Реал», «Баварія», «Ман Сіті» та інші. Кожною командою опікуватиметься два тренери. 

Тренер Академії «Руху» Іван Карапінка каже: «У таборі ми працюємо над увагою, реакцію, координацією, когнітивними здібностями, намагаємось максимально їх розвинути. Для нас, як і для дітей, це теж новий неймовірний досвід. Вдячний ЗСУ за те, що ми у безпеці та можемо проводити такі заходи. Прагнемо розвивати дітей і приносити їм радість у такий час».

Діти у таборі не обмежуються футбольними тренуваннями. У програмі кемпу є заняття з англійської мови, когнітивне тестування, квізи та тести. В перший день на учасників чекала весела водяна битва, а тренери кожної з команд змагались у танцювальному конкурсі. Учасник табору Кирило розповідає: «Мені дуже тут подобається, атмосфера фантастична. Окрім тренувань, я був у захваті від водяної битви та танців тренерів. Це було дуже весело».

Блогер Дмитро Поворознюк, який є одним з організаторів кемпу, поділився враженнями від старту проєкту: «Складність реалізації полягала у тому, що ми розпочинали все з нуля. Ми дебютанти у цій справі, але все виходить чудово. Сподіваюсь, будемо робити такі кемпи раз у три місяці, або у пів року у всіх регіонах України, а, можливо, навіть за кордоном. Це не буде одноразова акція, це тільки початок історії. Дякую Академії «Руху», що у них є така інфраструктура і ми разом реалізовуємо цей задум». 

Наступний заїзд у табір відбудеться з 10 по 17липня. Більше деталей про TRENDETS CAMP — на сайті.


loading...

2 коментарів

  • А

    Андрій

    20 липня 2022 р., 05:36

    чи можна записати дитину на останній набір до табору з 28 липня

  • В

    Влад

    6 липня 2022 р., 09:01

    Хочу потрапити до табору

Схожі новини