СТАМЕНКОВІЧ, КЛИМЧУК ТА САПУГА – ПРО МАТЧ ІЗ «ШАХТАРЕМ»

Післямова гравців «Руху».
 


Мілош СТАМЕНКОВІЧ, гравець ФК «Рух»: «Як і прогнозували, матч для нас був дуже важким. Ми, фактично, весь поєдинок оборонялися, але робили це дуже добре. Виконали на полі те, про ще домовлялися у роздягальні. Нам не пощастило наприкінці гри. Можливо, потрібно було спробувати взяти м’яч під свій контроль. Грати нам би було легше. Але всі хлопці сьогодні молодці, адже відпрацювали на максимум. Не забуваймо, що «Шахтар» – це топ-команда. Ми доклали максимум зусиль, щоб здобути позитивний результат. 

Не можу зрозуміти гравців «Шахтаря» чому вони не дотрималися правила Fairplay та не повернули нам м’яч після того, як на газоні лежав наш гравець. Не було такого, що ми затримували час. Це було дуже негарно з їхнього боку. «Шахтар» повинен завжди демонструвати всім, що вони велика команда».
 


Юрій КЛИМЧУК, гравець ФК «Рух»: «Ми все робили правильно на футбольному полі. Закрили супернику всі зони. Цей результат не є закономірним, але маємо те, що маємо. Якщо так трапилося, значить так повинно бути. Трагедії не сталося. Ми рухаємося далі. Провели на високому рівні два тайми. Намагалися нівелювати всі сильні сторони «гірників». Нам це вдалося до 85-ої хвилини».
 


Марко САПУГА, гравець ФК «Рух»: «Мені було дуже приємно вийти на матч з «Шахтарем» у стартовому складі. Це дебютний вихід в основі для мене і ще й проти такого суперника. Приємно, що головний тренер довірив мені. Ми віддали «гірникам» ініціативу. В нас було своє завдання на гру. Ми виконували те, що просив тренерський штаб. Після матчу Леонід Кучук подякував за гру та підбадьорив мене. Перед грою мене також всі хлопці підтримували».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини