СПРАВЕДЛИВІСТЬ ВЗЯЛА ГОРУ. ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ «РУХ» ПІДПИСАВ УГОДУ З «АРЕНОЮ ЛЬВІВ»

У ході складних перемовин між футбольним клубом «Рух» та керівництвом «Арени Львів» нам вдалось досягти компромісу та підписати угоду на умовах вигідних для клубу. 
 


За кожен матч на «Арені Львів» «Рух» платитиме 210 000 грн. Оплата підігріву відбуватиметься на умовах нашого клубу. Увімкнення підігріву на стадіоні відбуватиметься лише за згодою клубу. На це «Рух» був готовий піти із самого початку.

Дякуємо за допомогу у вирішенні цього питання і досягненні перемоги: міністру спорту Вадиму Гутцайту, голові ЛОДА Максиму Козицькому, міському голові Андрію Садовому, голові Львівської обласної ради Ірині Гримак, секретарю Львівської міськради Маркіяну Лопачаку, депутатським корпусам львівської міської та обласної рад та голові Львівської асоціації футболу Олександру Шевченку. Також окрема велика подяка вболівальникам «Руху», які підтримували нас в цей непростий період, та справедливим журналістам, які гідно виконують свій обов’язок в інформуванні суспільства та справедливо висвітлювали усі події пов’язані з нашим клубом. А тим «акулам пера», які продаються за 30 срібняків – сором та ганьба. Справедливість завжди буде вище ваших недоматеріалів. 

Футбольний клуб «Рух» спільно із своїми партнерами та Львівською міською радою надалі зробить усе можливе, аби стадіону «Україна» повернули 3-ю категорію. 

Нижче додаємо фрагмент договору, який футбольний клуб «Рух» уклав із «Арено Львів». 
 

 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини