СПАРИНГ. РУХ - НИВА  0:1

 

Мінімальна поразка «жовто-чорних» на тренувальних зборах.

На гру проти першолігової «Ниви» «жовто-чорні» вийшли експериментальним складом. Так, як більшість гравців основи будуть задіяні у недільному спарингу проти «Вереса», Іван Федик у суботу дав можливість проявити себе «рухівській» молоді. До прикладу, в центрі оборони зіграла пара Слюбик-Сич, а в опорній зоні поруч з досвідченим Карасюком діяв юний Сапуга. Власне, Марко у першому таймі двічі реально загрожував воротам Механіва: спершу після проходу Руніча пробив поруч зі стійкою, а опісля навісу зі штрафного головою цілив у дев'ятку – кіпер дотягнувся до м'яча. 

Знайшлась робота у рамці і для Паньківа, для якого гра проти «Ниви» стала дебютною у складі «Руху». Юрій у ефектному стрибку зреагував на удар Семенини, який пробивав здалеку. Зрештою, наприкінці тайму кіпер був безсилий, коли після подачі з кутового вдало на добиванні зіграв Козак - 0:1.

По перерві на полі побільшало молоді - у гру вступили Варфоломєєв і Карабін. Ярослав мав одну з найреальніших нагод, аби відквитати гол: цілив у дальній кут, але воротар «Ниви» накрив цей удар. Двічі пробивав Кондраков - м’яч в обидвох випадках летів повз ворота. До завершення матчу рахунок так і не змінився - «Рух» мінімально поступився «Ниві». А вже завтра «жовто-чорні» на домашній базі поміряються силами з рівненським «Вересом». Початок зустрічі - о 17:00. 

 

 

Товариський матч. "Рух" (Львів) – "Нива" (Тернопіль)  0:1 (0:1)

10 липня 2021 року. Винники, НТБ "Рух". Без глядачів.

Гол: Козак, 38. 

"Рух" (Львів): Паньків (Бабічин, 46), Альваренга, Слюбик (Варфоломєєв, 60), Сич, Мисик, Карасюк, Кухарук (Федор О., 87), Сапуга, Руніч (Карабін, 60), Кузик, Кондраков.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини