СПАРИНГ. «РУХ» МІНІМАЛЬНО ПЕРЕМІГ «ВЕРЕС»

 

«Жовто-чорні» завдяки голу Андрія Борячука здолали рівнян 1:0.

На контрольний поєдинок проти «Вереса» тренерський штаб «Руху» виставив бойовий склад, втім, вже фактично на старті зустрічі наставник «жовто-чорних» Іван Федик змушений був вносити певні корективи у гру команди, адже ушкодження зазнав центральний захисник Мілош Стаменковіч. Оборонця замінив Іван Варфоломєєв. Втім, про все по порядку.

Новачок УПЛ рівненський «Верес» на старті зустрічі діяв досить агресивно і вже у дебюті матчу створив перший небезпечний момент. Кучеров після перехоплення з лічених метрів влучив у стійку воріт Олександра Бандури. 

Все ж далі «жовто-чорні» перехопили ініціативу та більше контролювали м’яч. Особливо активним на вістрі атаки був Борячук. Нападник спершу наважився на дальній удар метрів з 27-ми – голкіпер «Вереса» Когут на місці. Згодом Валерій Федорчук передачею з центра поля вивів Андрія на побачення з воротарем. Борячук очну дуель Когуту програв. 

«Верес» на моменти «Руху» відповів ударом з кута штрафної площі від Геннадія Пасіча – безрезультатно. А під завісу першого тайму гол у роздягальню міг забивати Богдан Бойчук, втім, удар півзахисника «Руху» парирував Когут.

Успішним для львів’ян був початок другої 45-хвилинки. «Рухівці» розігнали класну атаку центром поля: Борячук обігрався у стінку зі Климчуком, обіграв оборонця «Вереса» та перекинув м’яч за комірець воротарю рівненської команди – 1:0.

Далі боротьба здебільшого точилася у центрі поля. До небезпечних моментів справа не доходила. Уваги вартують лише два епізоди. На 72-ій хвилині Гончаренко небезпечно пробив зі стандарту – «жовто-чорних» врятував Бандура. А вже у компенсований арбітром час другий м’яч забивати міг Олег Федор, але після його пострілу з лінії штрафного майданчика м’яч пролетів у лічених сантиметрах повз стійку.

У підсумку, мінімальна перемога «Руху» 1:0.


 


Товариський матч. «Рух» (Львів) – «Верес» (Рівне)  1:0 (0:0)

11 липня 2021 року. Винники, НТБ «Рух». Без глядачів.

Гол: Борячук, 49. 

«Рух» (Львів): Бандура, Лях, Стаменковіч (Варфоломєєв, 11), Білий, Гагун, Мартинюк, Федорчук, Притула, Климчук, Бойчук (Федор О., 82), Борячук.

 


loading...

1 коментарів

  • А

    Андрій

    11 липня 2021 р., 19:14

    Не Артур Федор, а Олег Федор

Схожі новини