СПАРИНГ. РУХ - ЛЕОКЕРАМІКА  6:0

 

У першому спарингу на зборах «жовто-чорні» здобули упевнену перемогу над аматорським колективом зі Львова.

Матч проти «ЛеоКераміки» «рухівці» провели двома різними складами. У першому таймі відзначились Бойчук та Климчук. Богдан, обігравшись у стіночку з партнером, вивів команду уперед, Юрій - після вдалого розіграшу кутового подвоїв перевагу. 

Другий тайм був куди ряснішим як на моменти, так і на голи. Впродовж перших 15-ти хвилин свої нагоди не реалізували Борячук, Кухарук та Мисик. Зрештою свого «жовто-чорні» досягли після стандарту:  Русин подав до штрафного, а Стаменковіч, скориставшись помилкою кіпера, забив третій гол. 

Опісля підопічні Івана Федика відзначились ще тричі: Борячук спершу забив сам, а згодом ще й асистував Кузику, для якого це була перша гра у статусі гравця «Руху». Фінальну крапку у спарингу поставив влучний удар головою Руніча, який відгукнувся на точну передачу Русина. 

Моменти для взяття воріт суперників також мали Русин (захисник вибив м’яча з лінії воріт) та Борячук (на заваді голу стала стійка), втім рахунок так і не змінився. 6:0 - впевнена перемога «Руху» у першому товариському матчі на літніх зборах.  ⠀

 

 

Товариський матч. «Рух» (Львів) – «ЛеоКераміка» (Львів) 6:0.

26 червня 2021 року. Винники, НТБ «Рух». Без глядачів.

Голи: Бойчук, 25, Климчук, 35, Стаменковіч, 60, Борячук, 62, Кузик, 73, Руніч, 81.

1 тайм: Бандура, Лях, Білий, Зец, Гагун, Федорчук, Карасюк, Притула, Климчук, Бойчук, Литвиненко (Карабін, 26).

2 тайм: Бабічин, Сапуга, Стаменковіч, Мисик, ГНП, Мартинюк, Кухарук, Кузик, Руніч, Русин, Борячук.


loading...

1 коментарів

  • М

    Маркіян

    27 червня 2021 р., 09:38

    0975548378

Схожі новини