СПАРИНГ. ПРИКАРПАТТЯ – РУХ 1:2

 

«Жовто-чорні» завдяки голам Альваренги та Руніча здобули вольову перемогу в товариському матчі з «Прикарпаттям».
 
Приїзд прем’єр-лігової команди до Івано-Франківська став справжнім святом у місті. На стадіоні «Рух» зібралися близько 1000 вболівальників, аби підтримати «Прикарпаття» у поєдинку з «жовто-чорними». 

На цей спаринг, як і на матч з тернопільською «Нивою», наставник «Руху» Іван Федик виставив експериментальний склад. Шанс проявити себе отримало чимало молодих футболістів, які ще минулого сезону грали за юніорів та молодіжку «жовто-чорних». 

У центрі оборони діяла пара Слюбик-Сич, ліворуч в обороні – Роман, в опорній зоні розташувався Варфоломєєв, вище у півзахисті грали Карабін та Сапуга. А от у стартовому складі «Прикарпаття» вийшли Лень та Рудюк, які раніше перейшли з «Руху» в івано-франківський клуб на правах оренди.

На старті поєдинку «рухівці» краще контролювали м’яч та володіли ініціативою на полі. Господарі намагалися діяти на контратаках, втім, до небезпечних моментів справа так і не доходила.

Наче грім серед ясного неба став забитий м’яч Ростислава Волошиновича на екваторі першого тайму. Хавбек «Прикарпаття» обігрався у стінку із Семотюком та метрів з 10-ти розстріляв ворота Паньківа – 1:0 на користь господарів. 

У наступній своїй атаці «жовто-чорні» могли відновити паритет. Триходівка Кондраков-Альваренга-Руніч завершилась ударом по воротах прикарпатців від Василя, втім, голкіпер Андрій Новак скоротив кут обстрілу та парирував постріл хавбека «Руху».

Згодом здалеку наважився на удар Варфоломєєв – м’яч пролетів повз стійку. А під завісу першого тайму підопічні Івана Федика відновили статус-кво. Карабін у центрі поля обікрав футболіста «Прикарпаття», віддав передачу на Кондракова, Данііл підключив до атаки Альваренгу, який увірвався у карний майданчик гостей правим флангом. Аргентинець своїм шансом скористався сповна та влучно пробив у лівий кут – 1:1. Це дебютний гол для Фабрісіо Альваренги у «жовто-чорній» футболці.

По перерві «рухівці» могли забивати вдруге. Сич віддав розкішну довгу передачу на Кондракова. Данііл з кута штрафної площі пробив злету – безрезультатно.

«Прикарпаття» відповіло стрімким контрвипадом, який завершився ударом орендованого в «Руху» Леня – Паньків забрав м’яча до рук.

Зрештою, територіальна перевага «жовто-чорних» на 65-ій хвилині далася взнаки. Альваренга метрів з 18-ти пробив у лівий кут, кіпер прикарпатців постріл аргентинця парирував. На добиванні першим був Василь Руніч, який переправив м’яч у ворота – 2:1.

Вже під завісу гри друге попередження у грі отримав Ярослав Карабін, відтак, залишив межі поля. За домовленістю команд хавбека «Руху» замінив Віталій Роман. Тож поєдинок «жовто-чорні» догравали у повному складі. 

«Рухівці» довели матч до логічного завершення. У підсумку, 2:1 – впевнена перемога «жовто-чорних».
 


Товариський матч. «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Рух» (Львів)  1:2 (1:1).

15 липня 2021 року. Івано-Франківськ, стадіон «Рух». 1000 глядачів.

Голи: Волошинович, 22 – Альваренга, 44, Руніч, 65.

Попередження: Карабін, 71.

Вилучення: Карабін, 85 (друге попередження). 

«Рух» (Львів): Паньків (К), Альваренга, Слюбик (Холод, 46), Сич, Мисик, Варфоломєєв, Карабін (Роман, 85), Сапуга, Роман (Квасниця, 71), Руніч, Кондраков.


loading...

1 коментарів

  • А

    Андрій

    15 липня 2021 р., 21:40

    На 60хв О. Федор замінив М. Сапугу

Схожі новини