СИЧ ТА БІЛИЙ – ПРО ПОРАЗКУ В МАТЧІ З «ДИНАМО»

Гравці «Руху» Олексій Сич та Максим Білий поділилися своїми враженнями після матчу з «Динамо».
 


Олексій СИЧ, гравець ФК «Рух»: «Засмучені грою. Рахунок також для нас неприємний. Потрібно робити висновки після такого матчу. Далі – більше. Будемо готуватися до протистояння з «Маріуполем». «Динамо» – це дуже хороша команда. Ми начебто непогано переміщувалися по полю, але… Будемо аналізувати гру. До рівня «Динамо» ми ще трохи не дотягуємо. Будемо робити все для того, щоб прогресувати. Коли виходили на другий тайм, прагнули перевернути хід матчу та перемогти. Нам це не вдалося, хоча вкінці гри могли забивати. Десь нам і не пощастило. Дуже приємно, що така велика кількість вболівальників прийшли на матч. Хочемо, щоб так було завжди. Це неймовірні емоції».
 


Максим БІЛИЙ, гравець ФК «Рух»: «Динамо» показало свій клас. Кияни нас спокійно перемогли без особливих зусиль. Це трохи турбує, адже ми хотіли продемонструвати змістовний футбол. Нам нічого не вдалось. Так, пенальті вплинув на гру. 11-метровий був необов’язковим. Гармаш був на куті штрафної площі, але таке трапляється. Це нещасний випадок. Поки приходили в себе після пропущеного м’яча, нам забили вдруге. Далі «динамівці» грали спокійно по рахунку. 

Під час другого голу Тимчик класно прострілив з флангу. Ми повернулись обличчям до воріт і важко було накрити гравців. Гармаш вбіг з глибини і забив. Це його футбол. Він вміє використовувати такі моменти. 

В перерві головний тренер сказав, що потрібно вірити у свої сили і не зупинятися. «Динамівці» по перерві відійшли від наших воріт. Ми спробували змінити хід матчу наскільки це можливо. Все ж кияни вдало зіграли в обороні й перемогли на класі». 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини