САПУГА, СЛЮБИК, ПІДГУРСЬКИЙ – ПРО ВРАЖЕННЯ ВІД ЖЕРЕБКУВАННЯ 1/8 ФІНАЛУ ЮНАЦЬКОЇ ЛІГИ УЄФА

У вівторок, 28-го лютого, о 16:00 за українським часом «жовто-чорні» гостюватимуть у «Мілана» в рамках 1/8-ої фіналу Юнацької ліги УЄФА.

Першими враженнями від результатів жеребкування поділилися футболісти львівського «Руху» Марко Сапуга, Богдан Слюбик і капітан команди Денис Підгурський.

 

 

Марко САПУГА, півзахисник «Руху»: «Звичайно, було дуже приємно спостерігати за церемонією жеребкування, але на цій стадії вже немає слабких суперників. На «Мілан» будемо налаштовуватися так само, як і на «Інтер». Наші тренери нам точно скажуть, як потрібно грати проти італійської команди. Тренери-аналітики проведуть детальний аналіз. Ми будемо знати їхні сильні та слабкі сторони, будемо зважати на всю інформацію. В нашій країні триває війна, тому кожен матч ми граємо на виїзді. Наші близькі та рідні приїжджали та нас, підтримували, якщо випадала така нагода. За це їм велика подяка. На цей матч ми вийдемо з максимальною концентрацією. Без сумнівів, завдання – пройти в чвертьфінал Юнацької ліги УЄФА. Фактор рідного поля десь сприятиме гравцям «Мілану», але це не ключове. Можливо, вже від сьогодні будемо з хлопцями переглядати матчі нашого суперника».

 

 

Богдан СЛЮБИК, захисник «Руху»: «Справді, у мене мама живе в Італії, тож я впевнений, що вона точно приїде на гру мене підтримати. Я буду неймовірно щасливим. Я чомусь був на сто відсотків упевнений, що жереб нас не зведе з «Міланом». Не вірив у такий збіг обставин, що знову випаде італійська команда. Швидше гадав, що випаде «Манчестер Сіті», «ПСЖ» або ж «Ліверпуль». Нам потрібно буде дуже серйозно налаштуватися на цю гру, і нам усе вдасться. Ми повинні наполегливо готуватися, терпіти та доводити на кожному тренуванні, що ми заслуговуємо на цей матч. Досвід гри з «Інтером» нам точно допоможе, адже у нас з’явилося більше впевненості. Наразі ще не знаю, що собою являє «Мілан», адже не стежив за їхньою грою на груповому етапі, але зараз настав час, коли потрібно детально вивчити їхню гру. Будемо цим займатися».

 

 

Денис ПІДГУРСЬКИЙ, півзахисник «Руху», капітан команди: «Скажу відверто, я хотів, аби жереб звів нас із «Манчестер Сіті», адже це моя улюблена команда, але випав «Мілан». Це теж добре. Ми жартуємо в команді, що це заслуга нашого партнера Мілана Михальчука. Хотілося би, звичайно, зіграти цей поєдинок на легендарному стадіоні «Сан-Сіро», але розуміємо, що цього не буде. Зіграти з «Міланом» на виїзді – це просто величезний досвід. Вважаю, що ми повинні проходити цього суперника. Наші тренери-аналітики навіть не додивилися жеребкування до кінця, адже вже побігли робити аналіз «Мілана». В нас дуже сильний тренерський штаб. І футболісти теж, я вважаю, високого рівня, тому дивимося на це протистояння оптимістично. У нас немає фактору рідних стін, адже навіть свої номінально домашні поєдинки ми грали у Польщі. Звичайно, для «Мілана» це є певною перевагою, але я сподіваюся, що ми теж не залишимося без підтримки. Все буде добре».


loading...

2 коментарів

  • С

    Сергій

    14 лютого 2023 р., 11:54

    В своїй групі Мілан не програв жодного матчу забиваючи в середньму 2 мячі. Всі три домашні матчі він вигав. А пенальті треба бити сильно і в кут воріт!!

  • С

    Сергій

    14 лютого 2023 р., 11:47

    Вважаю, що ми повинні проходити цього суперника. Це слова Підгурського. Не варто недооцінювати суперника! Мілан грає в топовому чемпіонаті. Такі ігри, як у нас був з Інтером він проводить кожного туру.

Схожі новини