«РУХІВЦЯ» ТАЛЛЕСА ВИЗНАЛИ НАЙКРАЩИМ ЛЕГІОНЕРОМ В УПЛ

Футбольні фахівці та журналісти взяли участь в опитуванні сайту «Український футбол» і на перше місце поставили найкращого бомбардира «жовто-чорних» бразильця Бренера Таллеса.

 

 

Загалом в Українській Прем’єр-лізі зараз 49 іноземних гравців. Серед них найяскравіше проявив себе 24-річний атакувальний півзахисник львівського «Руху» Бренер Таллес. Цього сезону в його активі 6 голів і 5 результативних передач у складі «жовто-чорних».

В опитуванні на перше місце «рухівського» бразильця поставив 31 респондент, на друге – 26 і на третє – 14. Загалом Таллес набрав 159 балів, упевнено випередивши Лассіну Траоре («Шахтар», Буркіна-Фасо, 115) і Яніса Амаша («Дніпро-1», Алжир, 84), які потрапили до трійки призерів.

У рейтингу найкращих легіонерів є також іще один легіонер «Руху» – англієць Вів Соломон-Отабор. У нього одне друге місце й одне третє.

 

 

Бренер ТАЛЛЕС, півзахисник «Руху»: «Я вдячний за це визнання. Цим досягненням завдячую своїй команді та колегам з клубу. Вважаю, що заслужив титул своєю грою та індивідуальними показниками. Мені подобається клуб, люди, які тут працюють, команда та її проекти. Граючи за «Рух», почуваюся, як удома, і що важливо – відчуваю, як зростаю тут професійно. Я адаптувався до способу життя, який зараз є в Україні, до пауз у матчах через повітряні тривоги. І я, як і всі українці, повинен бути сміливим у цих обставинах. Мені подобається дивитися матчі збірної України, в «Руху» є багато молодих гравців, які мають потенціал принести користь для збірної України. На них треба обов’язково звернути увагу. Якби мені запропонували пограти за збірну України, як свого часу Едмару, Мораесу та Марлосу? Для мене це було би честю».

Опитування щодо найкращого легіонера українського футболу газета «Український футбол» започаткувала ще 2001-го року. Однак 2015-го воно перервалося у зв’язку з тим, що друковане видання перестало виходити. Тепер сайт «Український футбол» відновив цю традицію.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини