«РУХІВЦІ» – ПРО ВІДНОВЛЕННЯ ТРЕНУВАНЬ

Гравці «жовто-чорних» Юрій Климчук, Максим Білий, Валерій Федорчук та Марко Сапуга поділились враженнями від старту підготовки до нового сезону.

 

 

Максим БІЛИЙ: «Ми не полишали тренувальний процес, по можливості працювали весь цей час. Відпочили три тижні, набрались сил, взялись до роботи. Значно легше тренуватись, якщо знаєш, коли почнеться чемпіонат, маєш перед собою конкретну мету. Маємо підготуватись функціонально і психологічно. Провести цей чемпіонат краще, ніж попередній. 

Грати чемпіонат в України — це єдине правильне рішення в цій ситуації.  Ми всі українці. І кожен займається своєю справою. Якщо наш Президент на час війни залишився в Україні, то чому футболісти мають їхати за кордон і там грати? 

У тренувальному процесі бере участь багато молодих футболістів. Для нас це не в новинку. Вони з нами й раніше тренувались. Далеко на одній лише молоді не заїдеш, адже молоді хлопці, як правило, це нестабільність, психологія... Але це для них шанс, і вони повинні ним скористатись. Пам’ятаю, коли в 2014-му році почалась війна, в нас теж багато хороших молодих футболістів з’явилось».

 

 

Валерій ФЕДОРЧУК: «Останні свої матчі наша команда провела ще взимку на зборах. Відтоді минуло дуже багато часу. Але ми постійно були в тонусі. Зараз нам озвучили приблизну дату початку чемпіонату  і тепер ми розпочали підготовку. Всі з великим бажанням повернулись  і хочуть працювати.

Так, у нас багато молоді в команді. Всі ми колись були молодими. Звичайно, їм треба допомагати, підказувати. Але все залежить насамперед від них самих. Їм треба себе добре проявити, слухати старших, тренера… У нас перспективна молодь. Легіонерів практично немає, тож ці хлопці мають великий шанс заграти в команді, мають шанс стати сильнішими біля нас, а ми біля них».

 

 

Юрій КЛИМЧУК: «Ми дуже засумували за футболом, за тренуваннями. Зараз у нас буде по 2 тренування в день, тому налаштовуємось на гарну роботу. Нещодавно я перепідписав контракт з «Рухом». Я у цьому клубі не перший рік і почуваю себе як вдома. Я відчуваю гарне ставлення від тренерів, директорів та президента. Для мене це стало вагомою причиною, аби я залишився тут ще на 2 роки».

 

 

Марко САПУГА: «На перше тренування після відпочинку всі приходять з гарним настроєм. Багатьом не подобаються збори, адже багато роботи без м’яча, але потрібно підготуватись функціонально, аби бути готовими до сезону. Коли нам, молодим гравцям, дають шанс у першій команді, його треба використовувати».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини